H Jane Fonda στα 73 της δικαιούται να μιλάει για την ομορφιά

H Jane Fonda στα 73 της δικαιούται να μιλάει για την ομορφιά

Μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της και πολλά ακόμη ως πρέσβειρα της L' Oreal.

Τι άποψη έχετε διαμορφώσει για την ομορφιά μέσα από την καριέρα σας;
Είμαι ηθοποιός, όχι μοντέλο. Το επάγγελμά μου απαιτεί να κοιτάω βαθιά μέσα μου και στους ρόλους που ενσαρκώνω. Γενικά, έχω την τάση να κοιτάω κάτω από την επιφάνεια κι αυτό μου έχει δείξει ότι η ομορφιά, όταν είναι αληθινή, προέρχεται από μέσα μας.

Tι σημαίνει για σας το σλόγκαν «Γιατί μου αξίζει»;
Πολλές γυναίκες δεν καταβάλλουν αυτή την παραπάνω προσπάθεια που χρειάζεται για να δείξουν και να νιώσουν όμορφες. Κι αυτό γιατί μεγαλώνουμε πιστεύοντας ότι είναι κάτι εγωιστικό και μάταιο. Για μένα, το σλόγκαν «Γιατί μου αξίζει» στέλνει στη γυναίκα μήνυμα ότι της αξίζει να καταβάλλει προσπάθειες για να περιποιείται τον εαυτό της.

Τι σημαίνει για σας το να είστε Πρέσβειρα της L'Oréal;
Σημαίνει να νιώθω καλά απέναντι σε μια εταιρεία καλλυντικών που είναι αρκετά θαρραλέα και προχωρημένη για να προσλάβει ένα άτομο 73 ετών!!

Ποια είναι η αγαπημένη σας καθημερινή τελετουργία ομορφιάς;
Το βράδυ, μου αρέσει να απλώνω στο καθαρό πρόσωπό μου μπόλικη κρέμα Age Re-Perfect Pro-Calcium Night.

Θα μας πείτε ένα μυστικό ομορφιάς που δεν έχετε αποκαλύψει ποτέ;
Το δικό μου μυστικό ομορφιάς είναι ότι παραμένω δραστήρια και γυμνάζομαι τακτικά. Πιστεύω όμως ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η στάση μας: παραμένουμε όμορφοι όταν έχουμε περιέργεια, θέλοντας συνεχώς να μαθαίνουμε και να μεγαλώνουμε.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα L'Oréal Paris;
Λατρεύω τη σειρά περιποίησης Age Perfect. Μου αρέσει επίσης το κραγιόν Color Riche. Πάντα έχω ένα μαζί μου. Τα αγαπημένα μου χρώματα είναι το 276 και το 286.