Ποιος είναι ο νέος hairstylist του Pantene Pro-V;

Ποιος είναι ο νέος hairstylist του Pantene Pro-V;

Ο Χρήστος Καλλανιώτης γίνεται επίσημος πρεσβευτής του Pantene Pro-V.

Mε σπουδές στο Λονδίνο, στην Tony & Guy Academy, ο Χρήστος Καλλανιώτης έχει μια πλούσια προϋπηρεσία 20 χρόνων, 15 από τα οποία είναι αφιερωμένος στο χώρο της μόδας, ενώ μοιράζει το χρόνο του σε παραγωγές μεταξύ Αθήνας, Μιλάνου και Λονδίνου. Ταυτόχρονα επιμελείται προσωπικά τα χτενίσματα πολλών επώνυμων γυναικών.

Η επιθυμία του για δημιουργία τον οδηγεί πάντα σε διαρκή αναζήτηση ομορφιάς μέσα από τα χτενίσματα και τις καλλιτεχνικές συνεργασίες. Η αγάπη για τη μόδα παραμένει πάντα το ίδιο δυνατή και η έμπνευσή του αντλείται από τα ταξίδια τη μουσική τον κινηματογράφο και τις διαφορετικές κουλτούρες.

Είναι υπέρμαχος της υγείας των μαλλιών, γιατί μόνο τα μαλλιά που λάμπουν από υγεία μπορούν να αποτελέσουν και τον κατάλληλο καμβά για ένα δημιουργικό χτένισμα. Ο ίδιος λέει ότι έχει μία βασική αρχή ««Για να φροντίσω τα μαλλιά των γυναικών, πρέπει να καταλάβω και να δω τι τύπο μαλλιών έχει κάθε γυναίκα ξεχωριστά και ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει». Πλέον, ο Χρήστος Καλλανιώτης γίνεται επίσημος πρεσβευτής του Pantene Pro-V και αναμένουμε τις συμβουλές και τις προτάσεις του.