Avon και Τάμτα μαζί

Avon και Τάμτα μαζί

H Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, φέρνει την Τάμτα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας δίπλα στο έργο της Avon.

Μία «σχέση» που ξεκίνησε το 2007. Τότε, η Τάμτα φωτογραφήθηκε αφιλοκερδώς για το πρώτο ροζ Ημερολόγιο της Avon και με τα έσοδα από τις πωλήσεις του, αγοράστηκε μια κινητή μονάδα μαστογράφου, δωρεά προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία. Το ταξίδι της μονάδας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010 και μέχρι σήμερα έχουν γίνει περισσότερες από 7000 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε 70 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος, η Τάμτα, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξει την εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του μαστού, της εταιρίας καλλυντικών Avon, και με την υποστήριξη του ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1 παρουσίασε το νέο ροζ ημερολόγιο 2012, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα χρηματοδοτήσουν και το 2012 το ταξίδι της κινητής μονάδας μαστογράφου σε όλη την Ελλάδα.

Το έργο της ενημέρωσης είναι το σπουδαιότερο και σε αυτόν τον τομέα η Avon συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια με την Τάμτα, η οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας το έργο της Avon αλλά και στηρίζοντας το ταξίδι της Κινητής Μονάδας, ενημερώνοντας το κοινό για την αξία της πρόληψης. Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες, εάν η νόσος ανιχνευτεί σε πρώιμο στάδιο, οι πιθανότητες ίασης ξεπερνούν σε ποσοστό το 95%.

Την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου η Τάμτα θα επισκεφθεί τη Βόρεια Εύβοια, για να βρεθεί κοντά σε μια ακόμα περιοχή και στις γυναίκες που πρόκειται να εξεταστούν.

Για την Avon μπορείτε να ενημερωθείτε κάνοντας κλικ στο www.avoncosmetics.gr, για το ταξίδι του Κινητού μαστογράφου μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά από το www.kinitosmastografos.net