Barbara Palvin: Το νέο πρόσωπο της L’Oréal Paris

Barbara Palvin: Το νέο πρόσωπο της L’Oréal Paris

Μία 18χρονη καλλονή μπαίνει στην οικογένεια της L'Oréal Paris.

Η Barbara Palvin έχει βρεθεί σε κορυφαία ντεφιλέ και αποτελεί μία από τις τελευταίες ανακαλύψεις στο το χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Με εξώφυλλα σε περιοδικά όπως L'Officiel, Ρωσική Vogue, Glamour Ουγγαρίας, Γαλλικό Elle και Harper's Bazaar Κορέας και fashion shows για οίκους όπως Prada, Louis Vuitton, MiuMiu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro και Chanel, δεν άργησε να έρθει η πρόταση από τη L'Oréal Paris.

«Η Barbara είναι σήμερα ένα από τα πιο ελπιδοφόρα supermodels της γενιάς της. Σε ηλικία μόλις 18 ετών, ανεβαίνει στις πασαρέλες με το ακαταμάχητο στυλ baby-doll και μας εκπλήσσει με την ενέργειά της, την αίσθηση του χιούμορ, και την ωριμότητά της. Είμαι ενθουσιασμένος που θα την υποδεχθούμε στην μεγάλη οικογένεια των πρεσβευτών της L'Oréal Paris», λέει ο Cyril Chapuy, Global Brand President, της L'Oréal Paris.

«Όλα αυτά είναι κάπως σαν παραμύθι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την προοπτική της ένταξης στην οικογένεια L'Oréal Paris, μαζί με διασημότητες όπως η Gwen Stefani και η Claudia Schiffer. Λατρεύω να χρησιμοποιώ καλλυντικά, και είμαι ευτυχής που έχω επιλεγεί ως το πρόσωπο του Rouge Caresse, μία μοντέρνα και πολύ αισθησιακή προσέγγιση σε ένα κραγιόν που είναι νέο, φρέσκο, φίνο και ιδανικό για να τονίσει τις διαφορετικές εμφανίσεις μου. Έχω ένα πολύ προσωπικό όραμα για την ομορφιά, το οποίο είναι στενά συνδεδεμένο με τη σύγχρονη προσέγγιση της μάρκας! » λέει η Barbara Palvin.