Το Sunsilk και ο hair expert Jamal Hammadi εμπνέονται από τα 20’s

Το Sunsilk και ο hair expert Jamal Hammadi εμπνέονται από τα 20’s

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας The Artist είναι η αφορμή για τον Jamal Hammadi, ώστε να μιλήσει για ένα υπέροχο στυλ μαλλιών.

Με αφορμή τα Oscars και την ταινία The Artist, που απέσπασε μεταξύ άλλων και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, το Sunsilk και ο Jamal Hammadi, συν-δημιουργός της σειράς περιποίησης μαλλιών Sunsilk Ακαταμάχητη Λάμψη, μας ταξιδεύουν στα 20's με όχημα το χτένισμα και τα προϊόντα του Sunsilk.

Με έμπνευση, λοιπόν, τη ζωηρή δεκαετία του '20 αλλά και την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Bérénice Bejo, ο Jamal μας δίνει τις συμβουλές του για να αποκτήσουμε το τέλειο Bejo look. «Το συγκεκριμένο στυλ κυριάρχησε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου αυτό το μήνα. Είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσεις έναν αέρα Hollywood στο στυλ σου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Jamal.

«Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε σπίτι χρησιμοποιώντας την τεχνική fingerwave. Τα μόνα που χρειάζεστε είναι μία φαρδιά χτένα, φουρκέτες, λακ και Sunsilk για Ακαταμάχητη Λάμψη και είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε» προσθέτει ο γνωστός hair stylist.

Και φυσικά μην ξεχάσετε τη λεπτή γραμμή eyeliner και κόκκινα χείλη για ολοκληρωμένο look.