Ένα super model ακόμη για την L'Oreal Paris

Ένα super model ακόμη για την L'Oreal Paris

Μία ακόμη καλλονή, η Natasha Poly θα εκπροσωπεί την L'Oréal Paris.

H Natasha Poly προστίθεται στην οικογένεια της L'Oréal Paris, μετά από μία πορεία που ξεκίνησε το 2004 στo catwalk του Emmanuel Ungaro. Έκτοτε, έχει εμφανιστεί σε show πάνω από 54 οίκων μόδας. Την Natasha Poly την ανακάλυψε η Carine Roitfeld της γαλλικής Vogue, κι εκεί έχει κάνει εφτά εξώφυλλα.

«Η Natasha έχει μία ομορφιά που σε μαγνητίζει, η οποία την έχει καθιερώσει στη σκηνή της μόδας μέσα σε λίγα χρόνια. Πανέμορφη, έχει μία λαμπερή αίσθηση του στυλ, που συμπληρώνεται από μια εντυπωσιακή προσωπικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω ένα από τα πιο ταλαντούχα Super Models του κόσμου» λέει ο Cyril Chapuy, Global Brand President της L'Oréal Paris.

Στα 25 της, η Νατάσα έχει μία ιδιαίτερη ιστορία. Έχει ακολουθήσει ένα μοναδικό μονοπάτι από την παιδική της ηλικία στην μικρή πόλη του Περμ στα Ουράλια στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα της μόδας.


«Δεν είναι τυχαίο ότι έχω πάρει αυτόν τον ρόλο στη L'Oréal Paris. Πριν γίνω μοντέλο, ονειρευόμουν να είμαι επαγγελματίας makeup artist! Πάντα αγαπούσα τα καλλυντικά και πάντα έπρεπε να έχω τα δικά μου προϊόντα L'Oréal Paris στα παρασκήνια στις επιδείξεις μόδας», εξηγεί η Natasha Poly. «Το Color Riche lipstick και η Elnett είναι εικονικά προϊόντα για μένα, και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα τα εκπροσωπώ».