H Thea Green είναι η γυναίκα πίσω από την Nails Inc

H Thea Green είναι η γυναίκα πίσω από την Nails Inc

Τα βερνίκια νυχιών με τα μοδάτα χρώματα έχουν τη δική τους ιστορία.

Η Thea Green, ιδρύτρια και Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Nails Inc. σπούδασε στη Σχολή Μόδας του Λονδίνου προτού γίνει συντάκτρια μόδας για το περιοδικό Tatler. Το 1999, η Thea φεύγει από το περιοδικό και αποφασίζει να αλλάξει την αγγλική αγορά όσον αφορά τα βερνίκια νυχιών. Η Thea είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει μία εταιρία βερνικιών νυχιών με μοντέρνες τάσεις, αναμειγνύοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας με τις τελευταίες τάσεις και τις επαγγελματικές υπηρεσίες στον τομέα του μανικιούρ.

Εδώ και 10 χρόνια, η Nails Inc παραμένει μία οικεία και ανεξάρτητη βρετανική εταιρία, την οποία διευθύνει η ίδια η Thea, -μία μαμά 35 ετών-, η οποία απασχολεί σήμερα 450 μισθωτούς σε ολόκληρη την Βρετανία και την Ιρλανδία, κυρίως στα πολυτελή σαλόνια νυχιών «Champagne» στο Harvey Nichols, στα πιο περίβλεπτα μαγαζιά του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς επίσης και στα μαγαζιά Sephora των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

«Το γεγονός ότι συναναστρέφομαι συχνά με στυλίστες, με αποτέλεσμα να εμπνέομαι από τη δουλειά τους και να μπορώ να δημιουργώ γρήγορα καινούρια χρώματα, προσέφερε στην Nails Inc. ένα μοναδικό πλεονέκτημα στα πλαίσια της αγοράς των νυχιών» εξηγεί η Thea Green.

«Λανσάρουμε 4 καινούρια χρώματα βερνικιού νυχιών κάθε 6 εβδομάδες, από το ποντικί μέχρι το φλούο πορτοκαλί, γεγονός που μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τους πελάτες μας που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη μόδα και οι οποίοι μπορεί να αναμένουν καινούριες αποχρώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα» προσθέτει η Thea.

Η Thea Green έχει λάβει πολυάριθμες διακρίσεις, όπως είναι για παράδειγμα ο τίτλος του Επιχειρηματία για τη χρονιά 2010 στον διαγωνισμό «Woman of the Future Award» και το βραβείο του καλύτερου εμπόρου λιανικής πώλησης στον διαγωνισμό « First Woman Awards» το 2011.

Τα Nails Inc. θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.