Η Nine d’Urso θα είναι το πρόσωπο για το πρώτο γυναικείο άρωμα του οίκου Bottega Veneta

Η Nine d’Urso θα είναι το πρόσωπο για το πρώτο γυναικείο άρωμα του οίκου Bottega Veneta

Θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο του 2011, αλλά έχει προκαλέσει ήδη αίσθημα προσμονής.

Η Nine d'Urso είναι η κόρη της διάσημης Γαλλίδας, πρώην τοπ μόντελ και fashion icon, Inès de la Fressange και του Ιταλικής καταγωγής εμπόρου έργων τέχνης, Luigi d'Urso, και θα συμμετάσχει στη διεθνή έντυπη διαφημιστική καμπάνια του πρωτοεμφανιζόμενου, γυναικείου αρώματος Bottega Veneta, που θα φωτογραφίσει ο Bruce Weber.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που με επέλεξε ο Tomas Maier για να εκπροσωπήσω το πρωτοεμφανιζόμενο γυναικείο άρωμα του οίκου» δήλωσε η Nine d'Urso. «Είμαι πολύ υπερήφανη που συμμετέχω στη δημιουργία αυτού του φανταστικού αρώματος, προϊόντος στενής συνεργασίας ανάμεσα στους Tomas Maier, τους τεχνίτες, τους αρωματοποιούς και τον φωτογράφο».

Γιατί όμως διαλέξανε από τον οίκο τη Nine. O Tomas Maier, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Bottega Veneta έδωσε την απάντησε λέγοντας: «Επέλεξα τη Nine για να εκπροσωπήσει το νέο άρωμα του οίκου γιατί διαθέτει ένα είδος κλασσικής και συνάμα σύγχρονης κομψότητας. Έχει κληρονομήσει το κλασσικό γούστο το οποίο αντιμετωπίζει με σεβασμό αλλά και μοντέρνα οπτική».

«Η Nine d'Urso είναι γεννημένη για να εκπροσωπήσει το πρώτο γυναικείο άρωμα του οίκου Bottega Veneta. Διαθέτει όχι μόνο μια φυσική χάρη, αλλά και μια έμφυτη, σχεδόν αριστοκρατική κομψότητα, όμοια με εκείνη της μάρκας Bottega Veneta» δήλωσε η Françoise Mariez, SVP International European Marketing Licenses, Coty Prestige.

Copyright: Benoît Peverelli for Flammarion