Η Michelle Smith έδωσε ραντεβού με την Clinique και έκανε τη διαφορά

Η Michelle Smith έδωσε ραντεβού με την Clinique και έκανε τη διαφορά

Η συνεργασία της Clinique με τη διεθνή εταιρία μόδας Milly δημιούργησε ένα must-have για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ.

«H συνεργασία με την Clinique ήταν για εμένα κάτι πολύ φυσικό, αφού χρησιμοποιώ τα προϊόντα Clinique από τα δώδεκα μου χρόνια. Το στυλ της Milly είναι πάντα καθαρό, νεανικό, μοντέρνο και θηλυκό, όπως και η Clinique. Η γυναίκα Milly και η γυναίκα Clinique είναι η ίδια για εμένα» είπε η Michelle Smith η σχεδιάστρια της Milly.

Milly by Michelle Smith σημαίνει νεανικό, luxury στυλ.Το χαρακτηριστικό της είναι τα μοναδικά σχέδια και χρώματα, τα πολυτελή υφάσματα και ένας vintage παλμός. Μετά από πολλές σπουδές και υποτροφίες σε πασίγνωστους οίκους (LV, Dior) η Michelle γύρισε στην Νέα Υόρκη για να καθιερώσει τη δική της μάρκα που έχει κερδίσει την πιστή προτίμηση celebrities, όπως η Gwyneth Paltrow και η Victoria Beckham.

Η αρχή έγινε όταν η Michelle αποφάσισε ότι το σχέδιο είναι το πεπρωμένο της και σπούδασε fashion illustration στο New York Fashion Institute of Technology. Μετά την αποφοίτησή της, έγραψε στον Πρόεδρο της Hermes ζητώντας μια υποτροφία στα κεντρικά στο Παρίσι, πράγμα που τελικά έγινε δεκτό και έτσι η Michelle ήταν η πρώτη Αμερικανίδα υπάλληλος του Hermes που στάλθηκε στο Παρίσι.

Η limited-edition συλλογή μακιγιάζ για τα μάτια, τα χείλη και μάγουλα για την Άνοιξη του 2011, που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Milly με την Clinique διαφέρει. Η παλέτα με τα πλούσια καφέ και τα γλυκά ροζ χρώματα είναι με την υπογραφή της Milly, η οποία σχεδίασε αποκλειστικά και το υπέροχο πουγκί που συνοδεύει τη συλλογή.