4 editors υιοθετούν το ντύσιμο της Heidi Klum!

Διονυσία Καλαποθαράκου
4 editors υιοθετούν το ντύσιμο της Heidi Klum!

Queen’s Girls & The City

Γράφει η Διονυσία Καλαποθαράκου

Η Candy Pratts Price, πρώην creative director της Vogue.com και νυν creative brand consultant, είχε πει πως «ο Σεπτέμβριος είναι ο Ιανουάριος της μόδας», θέλοντας να τονίσει τη σημασία αυτού του μήνα για την αρχή κάθε fashion σεζόν. Όπως υποδεχόμαστε το καινούργιο έτος τον Γενάρη, έτσι υποδεχόμαστε/υιοθετούμε/αγαπάμε για μια ζωή, τις νέες τάσεις κάθε Σεπτέμβρη. Τα χειμερινά ρούχα είναι το fashionable αντίδοτο στην ισχυρή δόση από μαγιό και beachwear που λαμβάναμε όλους τους προηγούμενους μήνες, γι’ αυτό κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, αναζητάμε τα πιο στυλάτα και κολακευτικά για τον σωματότυπο και το ύφος μας. Ψάχνοντας, λοιπόν, τις collection F/W 2017-18, «έπεσα» πάνω στο νέο εγχείρημα της Heidi Klum, και όχι, δεν αναφέρομαι στο τελευταίο κύκλο επεισοδίων του Project Runway και του America's Got Talent. Η 44χρονη Γερμανίδα, πρώην top model και νυν παρουσιάστρια, έκανε επιτέλους αυτό που περιμέναμε χρόνια όσες παρακολουθούσαμε τις αψεγάδιαστες red carpet εμφανίσεις της. Σχεδίασε μια συλλογή ρούχων για την Lidl!

«Ήθελα να δημιουργήσω μόδα με ένα wow αποτέλεσμα, ώστε τα ρούχα μου να συνδυάζεται εύκολα και να κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται απλά φανταστική - και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές», δήλωσε η Klum. Και από αυτό που είδαμε…. τα κατάφερε! Με πηγή έμπνευσης την άγρια και πολύπλευρη Νέα Υόρκη –την αγαπημένη πόλη της σχεδιάστριας- η συλλογή προσφέρει ποικιλία ρούχων: πανωφόρια και λεπτές μπλούζες, bomber jackets και super skinny jeans, δαντέλα, rock-style δερμάτινα, κομψά πανωφόρια και ζεστά πουλόβερ, κάθε κομμάτι εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητά του και τη σοφιστικέ χρωματική του παλέτα που κυμαίνεται γύρω από τους τόνους του μπλε, μαύρου, μπεζ, ασημί και των animal prints. Και επειδή η γνώση πρέπει να μοιράζεται, όταν έμαθα το νέο δεν το κράτησα για εμένα, αλλά ενημέρωσα και τα υπόλοιπα κορίτσια...

...Για να δοκιμάσουμε πρώτες τα must have ρούχα του επόμενου χειμώνα! Ladylike παλτό και μαύρο φόρεμα για το smart chic στυλ της Μίκας, skinny jean και lingerie top για να αναδεικνύεται το σώμα της Κατερίνας, ασημί midi φούστα και μπλε πουλόβερ για τις edgy, αλλά σοφιστικέ, εμφανίσεις της Σοφίας και ολόσωμη denim φόρμα με λευκά αθλητικά για εμένα (aka Διονυσία) που αγαπάω τα urban street looks. Η συλλογή «Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City» είχε ό,τι μπορούσαμε να ελπίζουμε ότι θα βρούμε και θα φορέσουμε τη φετινή σεζόν -φθινόπωρο/χειμώνας- και ήταν η καλύτερη, η πιο stylish, η πιο μοναδική αρχή για τη νέα σεζόν… ήταν ό,τι ακριβώς έψαχνε η καθεμία από εμάς για τους δικούς της λόγους!

Denim overall για τη Διονυσία

«Δεν είναι εύκολο να βρεις μια «φόρμα εργασίας» που να έχει cool χαρακτήρα και να κολακεύει τις καμπύλες σου την ίδια στιγμή. Έτσι πίστευα τουλάχιστον, μέχρι να δω αυτή που οραματίστηκε η Heidi και έκανε πράξη η Lidl. Με λευκά sneakers και bomber jacket για όλη την ημέρα ή leopard μποτάκια και δερμάτινο biker μπουφάν για το βράδυ, αν ψάχνεις ένα statement κομμάτι για τις εμφανίσεις σου… συγχαρητήρια! Μόλις το βρήκες «στο πρόσωπο» αυτής της jean ολόσωμης φόρμας. Θα ακουστώ σαν να εκφωνώ λόγο αφού έχω παραλάβει το Όσκαρ κουστουμιών αλλά ‘εκ μέρους όλων των denim lovers σε του πλανήτη: «Ευχαριστούμε Lidl’!»

Μικρό μαύροφόρεμα για τη Μίκα

«Νέα κολεξιόν από την Lidl by Heidi Klum; Πότε, ποιος, φέρτε τα όλα να τα δούμε! Και με το που το είπαμε έγινε! Η Διονυσία μας πληροφόρησε για την ύπαρξη της συλλογής και σαν άλλες fashionistes τα φορέσαμε όλα, τα αγγίξαμε όλα, τα φωτογραφίσαμε όλα... γενικώς τα κατσιάσαμε! Η επιλογή μου ήταν απλή και minimal. Το κλασικό μαύρο φόρεμα που ήθελα να έχω στη ντουλάπα μου, είναι εδώ! Σε απλή άλφα γραμμή που κολακεύει όλες τις σιλουέτες (γιατί η Heidi ξέρει ότι δεν μας έκανε όλες η μαμά μας 1,80), με υπέροχο ύφασμα και διακριτικά κουμπιά στα μανίκια δίνει τη λύση που ψάχνουμε, τις ημέρες εκείνες που κοιτάμε τη ντουλάπα και μας πιάνει απελπισία (θα το βρεις και σε άλλα χρώματα αλλά και σε animal printed μοτίβο για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις)! Το συνδύασα με τη ζακέτα με την τριχρωμία, η οποία ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Με υπέροχο κόψιμο (χωρίς κουμπιά) θα πάει μαζί μου παντού και θα την ταιριάξω με τα πάντα! (Σκέφτομαι από τώρα τις φωτογραφίες που θα ανεβάζω με αυτήν στο Instagram όλο τον χειμώνα!) Και τέλος, μαύρα αθλητικά sneakers με λευκό πάτο. Είναι απίστευτα άνετα, πάνε με jean, πάνε με φόρεμα, πάνε με τα πάντα!»

Μια pencil φούσταγια τη Σοφία (όλη μέρα)

Ξυπνάω το πρωί, κάνω μπάνιο, φοράω pencil φούστα. Είναι η καθημερινή μου ιεροτελεστία. Έχω σε όλα τα χρώματα και τις υφάνσεις, είναι η μεγάλη μου αγάπη και παντοτινή. Νομίζω μεγάλωσα για να φορέσω επιτέλους pencil φούστες! Νόμιζα τα είχα δει όλα (και τα είχα όλα). Και ύστερα είδα την pencil φούστα που σχεδίασε η Heidi Klum. Ασημί;! Λατρεύω ό,τι είναι και ταυτόχρονα δεν είναι κλασικό.

Δηλαδή, πρέπει να είναι κλασικό, για να το φοράω από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ για ποτά (που μπορεί να καταλήξω όλη μέρα, σερί). Αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να με κάνει να αισθάνομαι πως ξεχωρίζω. Μια ασημί φούστα λοιπόν, με ένα μπλε ρουά πουλόβερ (γιατί πάει στις ξανθιές) και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια, μπορεί να φαντάζει τόσο κλασική επιλογή, που όμως θα σε πάει από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ σε επαγγελματικό δείπνο. Γιατί τι άλλο θέλεις αν είσαι business girl? Μια Heidi Klum για να σε ντύνει! TGIH #ThanksGodItsHeidi

Skinny jean για την Κατερίνα

«Η ντουλάπα μου είναι γεμάτη skinny jeans…Τα φοράω καθημερινά, στο γραφείο, τα «after work drinks», τις συναυλίες ακόμα και τις πιο «επίσημες» βραδινές μου εμφανίσεις. Με κάνουν να αισθάνομαι άνετα και μπορώ να τα συνδυάσω εύκολα και γρήγορα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα που προτιμώ το casual ντύσιμο και δεν αφιερώνω πάνω από δέκα λεπτά στην εμφάνισή μου. Λογικό ήταν λοιπόν να ξεχωρίσω αμέσως το απαλό super skinny jean σε γκρι απόχρωση της νέας συλλογής της Heidi Klum για τη Lidl. Η εφαρμογή του ήταν τέλεια και σε συνδυασμό με το ανάλαφρο καφέ τιραντάκι και τα αναπαυτικά sneakers ήταν το ιδανικό outfit που ταίριαζε απόλυτα στο προσωπικό μου στυλ. Ξέρεις την fashion ρήση που λέει πως ‘το ιδανικό jean είναι σαν τον ιδανικό σύντροφο, αν το βρεις κράτα το για πάντα’. Τέτοιος ήταν ο έρωτας που ένιωσα απέναντι του, που αυτές οι ρομαντικές σκέψεις γεννήθηκαν στο μυαλό μου, ‘μια ζωή μαζί κτλ.’ Η leopard καμπαρντίνα, με την οποία το συνδύασα, ήταν το statement κομμάτι της συλλογής που έβαλε μία rock πινελιά στην casual εμφάνισή μου. Ανέδειξε αμέσως το σύνολό μου και με έκαναν να νιώθω εξίσου άνετα.»

*Το #LETSWOW (το επίσημο hashtag της collection) νομίζω ταιριάζει απόλυτα στη συλλογή αυτή και όταν την από κοντά σίγουρα θα συμφωνήσεις! Από 18η Σεπτεμβρίου κοντά σου αποκλειστικά στα LILD!