Ο απόλυτος οδηγός της παραλίας: Όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου

Ο απόλυτος οδηγός της παραλίας: Όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου

Πιστεύεις ότι είσαι έτοιμη να οργανώσεις την επόμενη σου εξόρμηση στην παραλία; Ξανασκέψου το!

Γράφει η Μαργαρίτα Γραμματικού


Η τσάντα που παίρνεις μαζί σου στην παραλία, όπως και όλα εκείνα που βάζεις γρήγορα στο αυτοκίνητό σου πριν ξεκινήσεις, πρέπει να έχουν μπει στη «λίστα» που φτιάχνεις από το προηγούμενο βράδυ, μετά από πολλή (και λογική) σκέψη, καθώς γνωρίζεις και η ίδια -πολύ καλά- πως όταν φτάσεις εκεί, δεν θα υπάρχει γυρισμός προς το σπίτι. Πρέπει λοιπόν, να έχεις φροντίσει να ξεκινήσεις για αυτή τη mini εξόρμηση, ούσα πλήρως εξοπλισμένη, έτσι ώστε να μην αισθανθείς απροετοίμαστη ούτε στιγμή.

Εκτός, λοιπόν, από τα μπουκαλιάκια με νερό για να μην αφυδατώνεσαι, την πετσέτα για να ξαπλώνεις σαν «κυρία» στην αμμουδιά και το πιο stylish μαγιό σου, χρειάζεσαι και μερικά ακόμη απαραίτητα. Εφοδιάσου με όλα τα προϊόντα ομορφιάς που θα σου χαρίσουν ένα ηλιοκαμένο κορμί και τέλεια επιδερμίδα, κάνοντας μια λίστα με τα παρακάτω. Μην ξεχνάς φυσικά, πως το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχεις το κατάλληλο αντηλιακό και λάδι μαυρίσματος. Θα μας ευχαριστήσεις μια και καλή όταν τελειώσει το Καλοκαίρι!

Ένα μεγάλο καπέλο…

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμηθείς είναι το καπέλο σου. Ακόμη και στις πιο οργανωμένες παραλίες, πολλές φορές -αν και εντοπίζουμε ξαπλώστρες- δεν βρίσκουμε ομπρέλα, ώστε να προστατευτούμε. Για αυτό το λόγο, πρέπει να πάρεις το μεγάλο ψάθινο καπέλο σου και να απολαύσεις το άραγμα κάτω από τον ήλιο. Έτσι θα καταφέρεις να είσαι στιλάτη, ενώ ταυτόχρονα χαρίζεις στον εαυτό σου το πιο όμορφο χρυσαφένιο μαύρισμα!

…αλλά και πολύ μικρά γυαλιάηλίου!

Αφού είδαμε τις Gigi και Bella Hadid, αλλά και την Kendall Jenner, ολοένα και περισσότερες κοπέλες από εμάς «ξεχύθηκαν» στα οπτικά καταστήματα, ώστε να αγοράσουν εκείνα τα πολύ μικρά, 90s γυαλιά ηλίου, που ήρθαν και πάλι στη μόδα. Τα μικρά αυτά γυαλιά με τους ορθογώνιους φακούς που σε έχουν ήδη μαγέψει, δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή σου εμφάνιση στην παραλία. Εξάλλου, σε συνδυασμό με το μεγάλο σου καπέλο κάτω από τον ήλιο, τα μικρά γυαλιά θα σε βολέψουν πάρα πολύ!

Το καλύτερο αντηλιακό για ενυδάτωσηκαι προστασία…

Όσο ανοίγει ο καιρός και η θερμοκρασία ανεβαίνει, καταλαβαίνεις πως πλέον το να έχεις παντού μαζί σου το αντηλιακό σου είναι κάτι απαραίτητο. Διότι, πρέπει να αποφύγεις την πρόωρη γήρανση, τις πανάδες, αλλά και το να πάθεις κάποιο έγκαυμα. Για αυτό το λόγο, πρέπει να είσαι σίγουρη πως χρησιμοποιείς ένα από τα καλύτερα αντηλιακά προϊόντα της αγοράς. Όπως για παράδειγμα, η πρώτη σειρά αντηλιακών της NUXE με ηλίανθο και ανθόνερο υάκινθου, παρέχει προστασία από τον ήλιο και εγγυάται ένα λαμπερό μαύρισμα! Σε Spray αλλά και κρέμα, τα αντηλιακά της κορυφαίας εταιρείας είναι εμπλουτισμένα με έναν συνδυασμό φίλτρων UV, ηλίανθο, υάκινθο, άνθη KauPe, πρωτεΐνη ρυζιού και Vit-E, και προστατεύουν την επιδερμίδα αποτελεσματικά, διατηρώντας την ενυδατωμένη για έως και τέσσερις ώρες.

Το NUXE SPRAY θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου στην τσάντα της παραλίας, καθώς είναι ιδανικό για πολλές βουτιές, αλλά και θαλάσσια σπορ. Παρέα με αυτό όμως, πρέπει να μην ξεχνάς να φροντίζεις και το πρόσωπό σου. Με την κρέμα προσώπου της NUXE θα καταφέρεις να προστατευθείς από πανάδες και το μεγάλο βάσανο στη ζωή κάθε γυναίκας… τη φωτογήρανση!

…και λάδι για χρυσαφένιο μαύρισμα!

Παρόλο που το αντηλιακό αφήνει το δέρμα σου να πάρει λίγο χρώμα, το αποτέλεσμα κρίνεται μετά την παραλία και σίγουρα δεν θα είσαι αρκετά… χρυσαφένια! Με τη βοήθεια από το λάδι μαυρίσματος χαμηλής προστασίας, που προσφέρει το NUXE Sun SFP10, μπορείς επιτέλους να αποκτήσεις ένα μοναδικό και υπέροχο μαύρισμα που θα ζηλεύουν όλες οι φίλες σου. Το δικό μας tip είναι να το δοκιμάσεις αφού έχεις ήδη πάρει ένα πρώτο χρώμα με το NUXE Spray, καθώς τα συγκεκριμένα λάδια ενδείκνυνται για σκουρόχρωμες και δη μαυρισμένες επιδερμίδες. Διαφορετικά, δοκίμασε το λάδι μαυρίσματος της NUXE με υψηλότερο δείκτη προστασίας (SFP30).

Ένα δεύτερο, στεγνό μαγιό

Θα μας ευχαριστήσεις αργότερα (και) για αυτό, καθώς το δεύτερο μαγιό είναι ένα «κοινό» μυστικό που όλες μας ξεχνάμε συχνά. Διότι, εάν έπρεπε να βάλεις μια «χρυσή πεντάδα» στα απαραίτητα που πρέπει να έχεις στην παραλία, το δεύτερο μαγιό θα ήταν το Νο5, καθώς το Νο1 είναι το αδιάβροχο αντηλιακό spray. Σε κάθε περίπτωση, το δεύτερο μαγιό σού επιτρέπει να φύγεις όποτε θέλεις από την παραλία, χωρίς να περιμένεις να στεγνώσει (και αυτό είναι μια μικρή ευλογία)!

Ενυδατική κρέμα after-sun για σώμα και μαλλιά

Τελευταίο στη λίστα μας, αφήσαμε το καλύτερο και το πιο δροσερό. Την κρέμα after-sun για το σώμα σου αλλά και το spray για τα μαλλιά. Η σειρά αντηλιακών της NUXE μυρίζει Καλοκαίρι και σου υπόσχεται ένα φανερά εκπληκτικό αποτέλεσμα. Διότι, οι after-sun κρέμες είναι κάτι πλέον απαραίτητο μετά από πολλή ώρα ηλιοθεραπείας, ακόμη κι αν έχεις χρησιμοποιήσει το σωστό αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Η lotion της NUXE συνδυάζει την ενυδάτωση και την αναδόμηση της επιδερμίδας, ενώ χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς και… παρατείνει το μαύρισμα για δύο εβδομάδες! Τι κι αν δεν έχεις συνεχόμενη άδεια αυτό το Καλοκαίρι; Το μαύρισμά σου δεν θα σε αφήσει τόσο εύκολα!

Όμως, μην ξεχνάς πως το δέρμα σου δεν είναι το μόνο που χρειάζεται ενυδάτωση και φροντίδα. Η θάλασσα και ο ήλιος τείνουν να ταλαιπωρούν ακόμη και τα μαλλιά σου. Διότι, για να έχεις υπέροχα και λαμπερά μαλλιά, χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το τέλειο προϊόν ομορφιάς. Το ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα για τα μαλλιά από τη NUXE είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πρωτεΐνης ρυζιού και Έλαιο καρύδας, για να προστατεύει τα μαλλιά σου από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο, αλλά και να τους δίνει την υγιή όψη που πάντα ήθελες να έχουν.

Extra Tip: Το απόλυτο τροπικό ταξίδι όμως, γίνεται μέσα από τις μυρωδιές της καρύδας, των λουλουδιών και τις νότες βανίλιας. Με το αναζωογονητικό eau de toilette DELICIOUS FRAGRANT WATER της NUXE θα μπορείς να ζεις για πάντα το Καλοκαίρι, ακόμη και στο γραφείο!