Πήγαμε στο live streaming των «The Radlers» και ορίστε τι ΔΕΝ είδες

Πήγαμε στο live streaming των «The Radlers» και ορίστε τι ΔΕΝ είδες

Μετά τα τρία πρώτα ευφάνταστα κωμικά βίντεο των «The Radlers», ήρθε το πιο συναρπαστικό live streaming των κωμικών.

Οι Κυριακές έχουν ένα δικό τους, ιδιαίτερο level δυσκολίας. Διότι, ακολουθεί μια έντονη Δευτέρα και έχει περάσει ένα άκρως διασκεδαστικό ή ξεκούραστο Σάββατο. Με άλλα λόγια, η Κυριακή είναι ένα μικρού μήκους… «δράμα». Ή τουλάχιστον, ήταν μέχρι να ανακοινωθεί η νέα σειρά digital videos της AMSTEL Radler με μοναδικό σκοπό να μας ανοίξει τη διάθεση και να διώξει κάθε αρνητική σκέψη που μπορεί να κάνουμε.

Το «No Drama Sundays» υπόσχεται να κάνει το δράμα… παρωδία, για συνολικά έξι Κυριακές μέχρι τον Σεπτέμβρη. Μετά από τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς που έσβησε τη δίψα μας αλλά και την ανάγκη μας για μια καλύτερη Κυριακή, οι κωμικοί Διονύσης Ατζαράκης και Θωμάς Ζάμπρας, μαζεύτηκαν για ένα live streaming με σκοπό, όχι μόνο να γελάσουμε εκείνο το απόγευμα της Κυριακής, αλλά και να μάθουμε περισσότερα για τις ταινίες που διαλέγουν και εκείνες που έρχονται. Στη συνέχεια, έλυσαν τις βασικές απορίες των ανθρώπων που συντονίστηκαν και μετάτρεψαν την ημέρα μας σε πιο δροσιστική, αναζωογονητική και cool.

Επειδή λοιπόν, τα παραπάνω είναι όσα ήδη γνωρίζετε για εκείνους και την απόλυτη καλοκαιρινή digital video σειρά, παρακάτω ακολουθούν όλα όσα δεν είδατε on camera αλλά συνέβησαν σε αυτό το live streaming.

Δεν καταφέρατε να δείτε πόσο ίδια αστείοι είναιεντός και εκτός πλάνου

Τους γνωρίσαμε λίγο αργά για τα δεδομένα μας, όμως σήμερα, τα βίντεο τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Οι κωμικοί της καρδιάς μας, σε συνεργασία με την μπίρα με χυμό λεμονιού που μας «ανοίγει τη διάθεση», έχουν δώσει χρώμα και πολύ γέλιο στις Κυριακές μας με κάθε νέο επεισόδιο της σειράς, το οποίο φυσικά και ξαναβλέπουμε μέσα στην εβδομάδα. Με το live streaming της προηγούμενης Κυριακής όμως, τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά, καθώς είχαμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να διασταυρώσουμε αν όντως είναι όσο αστείοι δείχνουν. Το αποτέλεσμα; Εκτός πλάνου, έχουν ακόμη περισσότερο χιούμορ από ότι εντός πλάνου. Η απάντησή τους σε αυτό ήταν πως «στην κάμερα κομπλάρουμε λιγάκι,» αφού «έσκασαν» στα γέλια, διότι στην κάμερα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ χαλαροί.

Δεν τους ακούσατε να συζητούν για τις επόμενες τρειςταινίες που τόσο περιμένουμε

Αυτό βέβαια, συνέβη διότι, δεν έχουν ακόμη καταλήξει απολύτως στις επόμενες παρωδίες που θα κάνουν. Ένας λόγος, για τον οποίο έγινε και αυτό το live streaming, ήταν για να ακούσουν την δική σας γνώμη για τα επόμενα digital videos της σειράς. Ανάμεσα λοιπόν, στο Big Lebowski, το Fight Club, το Star Wars, το Jurassic Park και το Fast and The Furious, κρύβεται η αλήθεια. Η δική σας, διότι η δική τους θα φανερωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες που έχουν τα γυρίσματα για το τέταρτο βίντεο. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τα βίντεο θα συνεχίσουν να είναι τόσο -ίσως και περισσότερο- απολαυστικά και θα μπορείς να τα απολαμβάνεις όπου κι αν βρίσκεσαι, αρκεί να... «ανοίξεις τη διάθεσή» σου!

Δεν είδατε την ευχαρίστηση στο βλέμμα τους κατά τη διάρκεια του live streaming

Πατήστε Play στο βίντεο του live streaming και παρατηρείστε τους αγαπημένους σας κωμικούς να μιλούν για τις αγαπημένες τους ταινίες, να κάνουν να κλασικά σινεφίλ τους αστεία και να απολαμβάνουν κάθε γουλιά από την δροσερή AMSTEL Radler τους. Αυτό που δεν βλέπετε όμως, είναι το βλέμμα τους, το οποίο «φωνάζει» Καλοκαίρι και «ανοίγει τη διάθεση». No Drama Sundays με καύσωνα στην πόλη, για τον Διονύση και τον Θωμά, που όχι μόνο δεν μοιάζουν ως... βάσανο, αλλά είναι άκρως απολαυστικές. Είχαν την απόλυτα δροσερή και παγωμένη τους μπίρα με μόνο 2% αλκοόλ και φυσικό χυμό λεμονιού, είχαν την καλύτερη παρέα στο Facebook και φυσικά, είχαν... ο ένας τον άλλον! Διότι, στο τέλος, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει να έχεις μπροστά σου ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι και εκείνοι, είχαν τα πάντα. Ο ένας τον άλλον, σαλονάκι και δροσερή AMSTEL Radler, το τρίπτυχο της επιτυχίας, ενώ εκείνο της ευτυχίας θέλει να έχει και κωμικές παρωδίες των Ατζαράκη και Ζάμπρα. Αφού μπορούμε να τα έχουμε όλα, γιατί να μην τα ευχαριστηθούμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε;

Εκτός από αυτά που δεν είδατε on camera αλλά καταφέραμε να σας μεταφέρουμε, είδατε τους «The Radlers» να «ανοίγουν τη διάθεσή» σας, τόσο εύκολα όσο ανοίγουν μια δροσερή μπίρα AMSTEL Radler, να «τσαλακώνονται» μπροστά στο κοινό και να σας βρίσκουν την καλύτερη λύση στη μιζέρια της καλοκαιρινής Κυριακής στην πόλη. Εάν πάλι δεν προλάβατε να συντονιστείτε, μπορείτε να βρείτε το βίντεο του Facebook Live τους, εδώ.