Όλα όσα πρέπει να κάνεις φέτος με τις κολλητές σου στο νησί

Όλα όσα πρέπει να κάνεις φέτος με τις κολλητές σου στο νησί

Για επικές «girls only» διακοπές

Οι διακοπές με τις φίλες σου αποτελούν αναμφίβολα μια μοναδική και σε πολλές περιπτώσεις συναρπαστική εμπειρία, πόσω μάλλον όταν πραγματοποιούνται κατά του διάρκεια του «μαγευτικού», ελληνικού Καλοκαιριού. Όποιον προορισμό και αν επιλέξεις να επισκεφτείς φέτος, το σίγουρο είναι πως θα περάσεις όμορφα αν έχεις μαζί σου τη σωστή παρέα, δηλαδή τις καλύτερες σου φίλες. Μαζί τους θα δημιουργήσεις νέες, υπέροχες αναμνήσεις οι οποίες θα σε συντροφεύσουν μια ζωή και αυτός είναι ο λόγος που κατά τη διάρκεια των φετινών σου διακοπών, αξίζει να αποκτήσεις όσες περισσότερες εμπειρίες μπορείς.

Εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με τις πλέον επικές εμπειρίες που ζήσαμε τα χρόνια που πέρασαν με τις «κολλητές» μας στα αγαπημένα μας νησιά. Στην περίπτωση, λοιπόν, που φέτος οι διακοπές στο νησί θα είναι «girls only», τότε αξίζει να ρίξεις «μια ματιά» στα δικά μας «must».

Περάστε μια νύχτα στην παραλία

Αποτελεί μια από τις πιο βασικές, καλοκαιρινές εμπειρίες μεταξύ «κολλητών». Δεν χρειάζεται να ξενυχτάτε κάθε βράδυ στα μπαράκια και τα κλαμπ του νησιού για να διασκεδάζετε. Ούτε, φυσικά, να περιορίζεστε στο ξενοδοχείο σας για τον… ύπνο σας. Πάρτε πετσέτες, παρεό, μαγιό και ζακέτες και πηγαίντε σε μια ήσυχη παράλια του νησιού. Μιλήστε, τραγουδήστε και κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια, ακούγοντας τα κύματα να «σκάνε» στην άμμο. Προσέξτε, απλώς, να μην την «πατήσετε» όπως εμείς και ξυπνήσετε το επόμενο… μεσημέρι στη μέση μιας πολυσύχναστης παραλίας (δεν θέλετε να δείτε γοητευτικά αγόρια να κάνουν δίπλα σας ηλιοθεραπεία, ενώ εσείς… ροχαλίζετε).

Οργανώστε τη δική σας απονομή… βραβείων

Είτε πρόκειται για τους πιο γοητευτικούς νεαρούς του νησιού είτε για τις πλέον κακοντυμένες γυναίκες, είτε αφορά στους cool τύπους (εκείνους που τριγυρνούν όλη μέρα με το μαγιό) είτε για τα χειρότερα… καμάκια, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η «απονομή» των δικών σας, νησιωτικών βραβείων θα σας χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου. Μπορεί να λάβει χώρα όπου εσείς το θελήσετε (από την παραλία μέχρι το μπαλκόνι του ξενοδοχείου σας και από το μπαρ μέχρι την πλατεία του νησιού) και φυσικά, εν αγνοία των υποψήφιων (εκτός και αν θέλετε να ανακοινώσετε τα αποτελέσματα στον εντυπωσιακό τύπο της διπλανής ξαπλώστρας που κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο)!

Δημιουργήστετην απόλυτη συλλογή φωτογραφιών για το Instagram

Αν ψάχνετε τρόπους για να «απογειώσετε» ή απλώς να ενισχύσετε τη δημοτικότητά (και συνεπώς τους followers) σας στο Instagram, τότε εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο στο νησί για να ποζάρετε και να τραβήξετε μερικές επικές φωτογραφίες. Με τον αυτόν τον τρόπο, η καθεμιά θα δημιουργήσει τη δική της πρωτότυπη συλλογή εικόνων από την οποία και θα «ανεβάζει» νοσταλγικές φωτογραφίες στη γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, καθόλη τη διάρκεια του Χειμώνα. Φροντίστε απλώς να είναι πρωτότυπες και να αφορούν σε διαφορετική θεματολογία. Στην περίπτωση δε που θέλετε να κάνετε… σοβαρή δουλειά με το Instagram, μελετήστε τα κορυφαία trends του 2018 καθώς και όλα όσα αναμένονται να κάνουν «θραύση» τη χρονιά που έρχεται για να είστε προετοιμασμένες στο «φουλ».

Πείτε «ναι» στα extreme sports

Τι και αν δεν είστε η πλέον αθλητική παρέα; Τι και αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάνοντας ηλιοθεραπεία και χορεύοντας στα μπαρ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες; Αν θέλετε οι φετινές διακοπές να σας μείνουν αξέχαστες, τότε σίγουρα αξίζει να επιδοθείτε σε extreme sports. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στις κουλούρες ή τη μπανάνα αλλά στην κατάδυση, το σέρφινγκ, flyboard και το kitesurfing. Αν βέβαια, δεν είστε τόσο extreme κορίτσια, μπορείτε απλώς να αρκεστείτε στο SUP για να βιώσετε μια διαφορετική, θαλάσσια εμπειρία και παράλληλα να.. .φτιάξετε κορμί (δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι σταρ του Χόλιγουντ λατρεύουν τις Stand Up Paddle σανίδες).

Κάντε πολλές γνωριμίες

Μπορεί να ισχυρίζεστε ότι πήγατε διακοπές επειδή θέλατε απλώς να χαλαρώσετε αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι οι γνωριμίες οι οποίες θα κάνετε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο νησί, θα σας χαρίσουν στιγμές χαράς και γέλιου. Μην είστε, λοιπόν, τόσο… ντίβες. Μιλήστε στην παρέα των αγοριών που συναντάτε κάθε μέρα στην παραλία ή τη χώρα του νησιού, χορέψτε μαζί τους, προτείνετέ τους να κάνετε μαζί μια εκδρομή. Μην ξεχνάτε, φυσικά, πως το φλερτ δεν είναι απαραίτητο στοιχείο για να περάσετε καλά. Αν δεν επιστρέψετε στην πόλη με νέους έρωτες, το σίγουρο είναι πως θα έχετε αποκτήσει φίλους με τους οποίους θα σας ενώνουν πολλές και μοναδικές εμπειρίες.

Να θυμάσαι πως κάθε ταξίδι είναι μια εμπειρία ζωής. Όταν, λοιπόν, αυτό γίνεται με τους ανθρώπους που αγαπάς και με τους οποίους θέλεις να μοιραστείς τις πιο όμορφες στιγμές, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία!