Πέντε tips για να αντεπεξέλθεις στις σύγχρονες τάσεις

Πέντε tips για να αντεπεξέλθεις στις σύγχρονες τάσεις

Το νέο έτος είναι προ των πυλών και σίγουρα δεν θέλεις η καινούργια χρονιά να σε πιάσει «αδιάβαστη» στις σύγχρονες τάσεις. Μην ανησυχείς για τίποτα, εμείς είμαστε εδώ για σένα! Μετά από εξονυχιστική έρευνα, σου παρουσιάζουμε τις πέντε πιο must τάσεις στη μόδα, το workout, τη διατροφή, τη διακόσμηση και φυσικά… τον έρωτα για το 2019. Αν θέλεις να είσαι και αυτή τη χρονιά «μέσα» στα πράγματα, πρέπει οπωσδήποτε να τις έχεις υπόψιν για την «Το Do» λίστα σου. Όπως κάθε queenette που σέβεται τον εαυτό της, κράτα τις απαραίτητες σημειώσεις για να είσαι και του χρόνου ένα βήμα μπροστά από τους άλλους!

Οι ώρες στο γυμναστήριο θα μειωθούν

Έχουμε για σένα τα καλύτερα νέα που μπορείς να βάλεις με το μυαλό σου! Σύμφωνα με τους ειδικούς παγκοσμίως, η προπόνησή σου από την επόμενη χρονιά θα μειωθεί στα 30’ ή ακόμη και στα 15’ φίλη μου! Όχι δεν είναι ψέμα. Όπως προτάσσει η HIIT (High Intensity Interval Training), ή «Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση» θα συμπεριλάβεις στη γυμναστηριακή σου ρουτίνα, περιόδους μικρής αλλά ακόμη πιο έντονης αερόβιας άσκησης με λιγότερο έντονες περιόδους ανάκαμψης. Εφόσον η προπόνησή σου χρονικά θα μειωθεί, μήπως να επενδύσεις το χρόνο που θα διαθέτεις σε post-workout ασκήσεις που θα βοηθήσουν τον οργανισμό και τους μύες σου να ανακάμψουν γρηγορότερα και καλύτερα; Tόσο ιδρώτα θα χύσεις στον τάπητα, δεν μαθαίνεις από τώρα πώς θα ετοιμάσεις το πιο λαχταριστό smoothie από ακτινίδιο, να σε ανταμείψεις για τον κόπο σου;


Οι μεγαλύτερες πασαρέλες απαιτούν «Layering»

Είμαι σίγουρη ότι μία αληθινή βασίλισσα της μόδας όπως εσύ, δεν μπορεί να αντικρύζει για πρώτη φορά αυτή τη λέξη. Όλα τα μέσα που ασχολούνται με τη μόδα και οι πιο γνωστοί fashion editors, αναφέρουν όλο και συχνότερα τον όρο Layering και όχι άδικα. Με τo νέο έτος, η συγκεκριμένη τάση θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και θα «περπατήσει» σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες από μοντέλα των μεγαλύτερων οίκων όπως η Chanel, η Prada και η Balenciaga. Ετοιμάσου να παίξεις με τις υφές, τους όγκους, τις ποιότητες και να δημιουργήσεις περίπλοκες και ανεπανάληπτές εικόνες. Για παράδειγμα, πώς θα σου φαινόταν πάνω από ένα λεπτό φόρεμα από δαντέλα, να φορέσεις ένα τζιν jacket και στο τέλος ένα «κουμπώσεις» το look με ένα ζεστό hoodie; Πειραματίσου με κομμάτια που εκ πρώτης όψεως δείχνουν αταίριαστα!

Το «παραδοσιακό» dating επιστρέφει

Πάρε το δάχτυλό σου από την οθόνη. Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω τo ατελείωτο chat στα κοινωνικά δίκτια και τα dating apps που κρύβουν απρόσμενες παγίδες. Από του χρόνου, θα τα λες όλα face to face. Ο κόσμος του dating κάνει την ανατροπή και από εμπρός, σε πάει ξανά… πίσω. Με άλλα λόγια, πιάσε τη μαμά σου και πες της να σου πει όλα τα μυστικά για το πως φλερτάρανε τότε. Τότε που κανείς δεν διέθετε κάποιο διαδικτυακό αποτύπωμα ή smartphone. Τότε που έπρεπε να καλέσεις τον άλλον στο σταθερό και να ζητήσεις από το μπαμπά ή τη μαμά του να του πούνε να έρθει στο ακουστικό. Το 2019 και οι σύγχρονες τάσεις του dating, σε θέλουν πιο θαρραλέα και old school από ποτέ φίλη μου!

Κάνε… στροφή στη φυτική διατροφή

Αν κάθε χρόνο απαιτείς από τον εαυτό σου να αρχίσει να δίνει λίγο παραπάνω σημασία στη διατροφή του αλλά ακόμη δεν το έχεις καταφέρει, έχουμε για σένα την πιο λαχταριστή αφορμή. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να αλλάξει ο χρόνος, μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα. Η απάντηση στην πρόκληση που σου επιφυλάσσει το 2019 για τη διατροφή, βρίσκεται ήδη στα ψυγεία των super market. Τα τρία νέα 100% φυτικά και γευστικά ροφήματα της Βιτάμ, συμβαδίζουν απόλυτα με τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις που στρέφονται όλο και περισσότερο σε μία πιο φυτική διατροφή. Είναι η «μαγική» πηγή από όπου θα λαμβάνεις σημαντικές ποσότητες από τα απαραίτητα για τον οργανισμό ω-3 και ω-6 λιπαρά, τις βιταμίνες D, B2 και B12. Ελεύθερα από χρωστικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες, πλούσια όμως σε ασβέστιο, βγαίνουν σε τρεις γευστικές επιλογές: Σόγια, Αμύγδαλο και Φουντούκι-Κακάο. Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, δεν περιέχουν λακτόζη ή γλουτένη και είναι κατάλληλα για μία νηστίσιμη ή vegan διατροφή. Στο χέρι σου είναι αν θα τα απολαύσεις κρύα, ζεστά ή σε γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς. Εγώ στη θέση σου, θα τα είχα ήδη προσθέσει στη λίστα για το super market της εβδομάδας!

Κάνε το σπίτι σου μία «αγκαλιά» για το περιβάλλον

Αν λαχταράς μία μεγάλη αλλαγή από τη νέα χρονιά, μήπως μετά από εσένα να συνέχιζες διαμορφώνοντας το σπίτι σου και το νοικοκυριό σου; Οι τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση για το 2019 επιβάλλουν σαν επιτακτική ανάγκη, να υιοθετήσουμε μία πιο… οικολογική ματιά. Προσπάθησε να «ρυθμίσεις» τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σου σύμφωνα με τη νέα τάση, κάνοντας μικρές αλλαγές κάθε μέρα. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι, ήδη επιλέγοντας φυτικές τροφές έχεις κάνει ένα πρώτο βήμα. Συνέχισε, αντικαθιστώντας τις λάμπες στο σπίτι σου με πιο eco friendly, εξασφάλισε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, επίλεξε αντικείμενα που επαναχρησιμοποιούνται πολλές φορές, τοποθέτησε στο σαλόνι σου ένα κομψό φυτό εσωτερικού χώρου. Οι trend setters πάντως, προτείνουν το Φιλόδεντρο Σκάντενς που μας έρχεται από το μακρινό Παναμά!