Θέλεις να γνωρίσεις κι εσύ τον καλύτερο εαυτό σου; #ToraMporeis!

Θέλεις να γνωρίσεις κι εσύ τον καλύτερο εαυτό σου; #ToraMporeis!

Ο Ιανουάριος που μας πέρασε ήταν ένας μήνας πολλών αλλαγών που σηματοδότησε το τέλος μίας εποχής και αναπόφευκτα την αρχή μίας νέας για τη ζωή μου.

Έχοντας περάσει εδώ και κάποια χρόνια τα middle 20s, αποφάσισα πως ήρθε πια ο καιρός να γυρίσω σελίδα, σε μία προσπάθεια να γίνω ακόμη καλύτερη και να έρθω πιο κοντά σε αυτό που προσδοκώ για τον εαυτό μου. Να γυρίσω σελίδα στην καθημερινότητα, τα επαγγελματικά, τη διατροφή, ακόμη και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που με περιβάλλουν. Τολμώ να πω πως αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο, δεν ήταν να θέσω νέα όρια και δεδομένα στους ανθρώπους που αγαπώ μου, αλλά να καταφέρω από «βασίλισσα» του… ετοιμοπαράδοτου φαγητού, να αποκτήσω μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Η αλλαγή στη διατροφή μου, η οποία τελικά με πολύ κόπο και στερήσεις στέφθηκε με επιτυχία, ήταν το πρώτο σκαλοπάτι, η τέλεια αφορμή το ένα να φέρει το άλλο και να ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι τομείς της ζωής μου. Η τακτική αλλά ερασιτεχνική ενασχόλησή μου με τη yoga, η σχολαστική πρωινή περιποίηση του προσώπου μου, η αποστροφή μου από συνήθειες που επιβάρυναν και καταπονούσαν τον οργανισμό μου, η αναζήτηση της αυθεντικής απόλαυσης χωρίς κανένα συμβιβασμό μέσα από μικρά, απλά πράγματα όπως το καθημερινό μαγείρεμα, σταδιακά δημιούργησαν έναν καθολικό wellbeing τρόπο ζωής, ο οποίος με κάνει και αντλώ κάθε μέρα, όλο και περισσότερη σωματική και ψυχική δύναμη.

Υπήρχαν πολλά πράγματα, άνθρωποι, καταστάσεις, γεύσεις, μυρωδιές που δυσκολεύτηκα να αποχωριστώ και θα μπορούσαν να με έχουν κρατήσει «κολλημένη» στον… κακό εαυτό μου, όμως, όποιο από αυτά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και να με ακολουθήσει στις νέες απαιτήσεις που είχα θέσει για τη ζωή μου, αναγκάστηκα να το αφήσω στο μακρινό παρελθόν. Ευτυχώς, μέσα σε αυτά δεν χρειάστηκε να συμπεριλάβω την αγαπημένη μου «πράσινη», που μετατράπηκε σε «μπλε» και με εκείνη συνεχίζω να δροσίζω και να γιορτάζω την κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου.

Ναι, μπορεί κάποτε να μην με είχα ικανή, αλλά τώρα μπορώ έπειτα από ένα… κάθιδρο session στη yoga με τη στάση του… σκύλου, του δέντρου, της γάτας, να «ξεδιψάσω» την προσπάθειά μου και, γιατί όχι, την επιτυχία μου. Τώρα μπορώ να συνοδεύω το μαγειρευτό θρεπτικό ταπεράκι μου στο γραφείο, με μία Heineken 0.0, κάνοντας μία πρόποση «στην υγειά» της υγείας μου. Να γιορτάσω την ιδέα μου, που τελικά κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις στην επαγγελματική συνάντηση, να τσουγκρίσω στην προαγωγή του συναδέλφου μου. Τώρα μπορώ να απολαμβάνω κάθε μικρή χαρά της ζωής, όπως μία βραδινή βόλτα στις παραλιακή με τις φίλες μου, η οποία… εθιμοτυπικά ξεκινάει με το κατεβασμένο παράθυρο του αυτοκινήτου, τις αγαπημένες μας μουσικές στο ράδιο και το διαχρονικά «χορταστικό» ήχο, που κάνει το μεταλλικό καπάκι της όταν ανοίγει, και όλα αυτά απολαμβάνοντας τη δροσερή μου μπίρα!

Η εμβληματική «πράσινη» πέρασε σε μία παγκόσμια καινοτομία και με την νέα Heineken 0.0 γυρίζει σελίδα στην ιστορία. Με 50% λιγότερες θερμίδες από μια lager μπίρα με αλκοόλ, χωρίς καμία έκπτωση στην αίσθηση άρα και στην απόλαυση, δημιουργώντας μία υπέροχη γεύση από αναπάντεχες φρουτώδεις «αποχρώσεις», τη μοναδική μαγιά Α -Yeast, φυσικά συστατικά και απαλό σώμα βύνης, υπενθυμίζει το αυτονόητο, πως δεν χρειάζεσαι ούτε την ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ για να περάσεις καλά! Η αγαπημένη μπίρα, όπως και εγώ, «ξεπέρασε» τον εαυτό της, τις καθιερωμένες στιγμές με τις οποίες την έχουμε συνδέσει και πλέον, είναι -και επίσημα- η καλύτερη παρέα για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Με άλλα λόγια, αυτό που και η αγαπημένη μας Heineken επιβεβαιώνει καταρρίπτοντας κάθε προκατάληψη για το πόσο απολαυστική μπορεί να είναι μία μπίρα χωρίς αλκοόλ, είναι πως, «healthy is the new cool». Με αυτόν τον τρόπο, μας προσκαλεί όλους όσους την έχουμε αγαπήσει, να παίξουμε το ίδιο παιχνίδι από την αρχή, απελευθερωμένοι από περιορισμούς, χωρίς κανόνες, χωρίς ιδιαίτερες περιστάσεις αυτή τη φορά. Με την δροσιά της νέας Heineken 0.0, κάθε περίσταση θα είναι έτσι κι αλλιώς ξεχωριστή, αρκεί να θέλουμε να είμαστε ο… καλύτερος εαυτός μας.

#Heineken0.0 #ToraMporeis #Heinekengr

Tags