Όλα όσα έγιναν στο πρώτο από τα Ultimate Orange Parties του καλοκαιριού by Aperol Spritz!

Όλα όσα έγιναν στο πρώτο από τα Ultimate Orange Parties του καλοκαιριού by Aperol Spritz!

Μην χάσεις με τίποτα την ευκαιρία να γίνεις κι εσύ μέρος του μεγαλύτερου και πιο joyful καλοκαιρινού πάρτι!

Ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά για να «απογειωθεί» ένα καλοκαιρινό Σάββατο στην πόλη; Με τον υδράργυρο να «αγγίζει» τις πιο κόκκινες αποχρώσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι οι δρόμοι, από κάθε περιοχή της Αθήνας, οδηγούν στις πλησιέστερες παραλίες. Ήλιος, θάλασσα, οι πιο chill μελωδίες και φυσικά η παρέα της κολλητής μας, αποτελούν τον ακαταμάχητο συνδυασμό που μπορεί να μας εγγυηθεί πως επιστρέφοντας σπίτι θα έχουμε μπόλικη άμμο στα πόδια, μία αίσθηση γλυκιάς κούρασης και μερικά πολύ καλά «κλικ» για να χαζεύουμε στο μέλλον, αναπολώντας την υπέροχη αυτή ημέρα που αφήνουμε πίσω.

Τι γίνεται όμως όταν στο παραπάνω σενάριο, έρχεται και «κουμπώνει» μία πρόσκληση για το καθιερωμένο ultimate orange party της σεζόν; Ένα αυθεντικά διασκεδαστικό πάρτι που εξαρχής ξέρεις πως δεν θα χρειαστεί ούτε στιγμή να προσπαθήσεις ή χειρότερα να προσποιηθείς πως περνάς καλά, που όλοι οι παρευρισκόμενοι καταλήγουν πάντα σε μία τεράστια παρέα, χορεύοντας σαν να μην υπάρχει αύριο και στο τέλος, αφήνει στις αναμνήσεις σου, τη δροσιστική και ζωηρή υφή του Aperol Spritz! Τότε δίχως δεύτερη σκέψη, φοράς το μαγιό, τις σαγιονάρες σου και πας κατευθείαν Holy Spirit, στον επίγειο «παράδεισο» του Varkiza Resort!


Ναι κάπως έτσι περίπου, σε ένα καταγάλανο φόντο και με αισιόδοξα summer vibes να μας παρασέρνουν από τα ηχεία, βιώσαμε το Σάββατο που μας πέρασε την πιο together we joy εμπειρία!

Ήταν ΟΛΟΙ εκεί

Εκτός από εμάς και δεκάδες κόσμου που απολάμβαναν ξέγνοιαστες στιγμές, τολμηρά μακροβούτια και λαχταριστά Aperol Spritz, μας καλωσόρισαν η αγαπημένη μας Άννα Πρέλεβιτς παρέα με τον Ίαν Στρατή. Λίγο πριν και όσο εκείνοι ενημέρωναν ανυποψίαστο κόσμο για το τι θα ακολουθούσε, εμείς παίξαμε «δροσιστικά», ομαδικά παιχνίδια κερδίζοντας υπέροχα δώρα, βρήκαμε την ευκαιρία να βγάλουμε τις πιο αστείες φωτογραφίες στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth, να χαλαρώσουμε στις πολύχρωμες μαξιλάρες του Holy Spirit και να σπάσουμε εντελώς τον «πάγο» μεταξύ μας. Μπορεί φτάνοντας στο πάρτι να μην γνωρίζαμε απολύτως κανέναν από τους θαμώνες, μία ώρα όμως μετά είχαμε ήδη περάσει από τις πρώτες τυπικές συστάσεις, στα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ μας, λες και γνωριζόμαστε όλοι από καιρό. Όλα αυτά βέβαια μέχρι τη στιγμή που η Άννα ανακοίνωσε από το μικρόφωνο πως το πορτοκαλί «αμφίβιο» όχημα έρχεται ολοταχώς προς την ακτή. Τότε όλοι γεμάτοι περιέργεια, τρέξαμε μπροστά και σταθήκαμε έκπληκτοι, μαγνητοσκοπώντας με τα κινητά μας το γεγονός, κάνοντας share με τους φίλους μας αυτή την ανεπαναληπτη εμπειρία και μην μπορώντας να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε, ενώ τα κορίτσια του Aperol άνοιγαν το δρόμο αναμεσά μας: ένα όχημα να... κολυμπάει –κυριολεκτικά- μέχρι τα ρηχά και λίγα δευτερόλεπτα μετά, να παρκάρει μόλις λίγα βήματα μακριά μας.

Ένα πορτοκαλί όχημα «φορτωμένο» χαρά

Δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσουν ενθουσιώδεις πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα για τους Ιταλούς «καπετάνιους» που κατάφεραν να «πιάσουν» λιμάνι στη Βάρκιζα. Η απίθανη πληροφορία βέβαια, την οποία μάθαμε πολύ μετά, είναι πως το συγκεκριμένο πλωτό όχημα, όσο καλά πάει στη θάλασσα, άλλο τόσο πάει και στη στεριά! Μόλις από αμφίβιο λοιπόν, μεταμορφώθηκε σε μπαράκι, το υπόλοιπο «πλήρωμα» με τους bartenders και τους dj, πήραν τα «ηνία» και μας ταξίδεψαν γεμίζοντας ξανά και ξανά τα ποτήρια μας, ενώ από τα decks οι ρυθμοί εναλλάσσονταν απρόβλεπτα, με μία γκάμα από «Like a prayer» της Madonna, μέχρι «Can’t stop» από Red Hot Chilli Peppers. Ταυτόχρονα με εμάς που χορεύαμε ασταμάτητα και κάναμε ανά στιγμές τα απαραίτητα διαλείμματα για «μία ανάσα» και λίγες δροσιστικές γουλιές, ένας ηλεκτρονικός μετρητής, η Άννα και ο Ίαν, κλήρωναν ανά εκατό ποτήρια, έναν μεγάλο νικητή! Με άλλα λόγια, όποιος ήταν αρκετά τυχερός και παράγγελνε το εκατοστό ή το πεντακοσιοστό Aperol Spritz από το μπαρ, γυρνούσε σπίτι με ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό δώρο! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα γυαλιά ηλίου, τα ακουστικά, το ψάθινο καπέλο, η πετσέτα θαλάσσης και η φουσκωτή κουλούρα είναι το must πορτοκαλί σετ, που θα συμπεριληφθεί σίγουρα στις αποσκευές των μελλοντικών μας εξορμήσεων!

*Πολλές από εσάς, ίσως είχατε γνωρίσει νωρίτερα από εμάς το αμφίβιο όχημα της Aperol Spritz, όταν μαζί με την Ήβη Αδάμου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, «έκλεψαν» την παράσταση πραγματοποιώντας το πιο joyful και καλοκαιρινό act στα φετινά MAD Video Music Awards!

Διασκεδάζαμε τόσο ανέμελοι που δεν καταλάβαμε ποτέ, πότε το μεσημέρι έδωσε τη θέση του στο απόγευμα. Η ατμόσφαιρα χαλάρωσε, οι ρυθμοί χαμήλωσαν, αλλά η διάθεσή μας παρέμενε σταθερά ανηφορική. Με τον ήλιο και το αμφίβιο όχημα του Aperol Spritz να μας «αποχαιρετούν» και να απομακρύνονται στον ορίζοντα μέσα σε πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις παρόμοιες με αυτές στα ποτήρια μας, τσουγκρίσαμε για μία τελευταία φορά, κάνοντας πρόποση στο φετινό καλοκαίρι. Είπαμε «εις το επανιδείν» για τη Χαλκιδική, τη Μύκονο, τη Σκιάθο, το Ηράκλειο Κρήτης, τις επόμενες στάσεις αυτής της ultimate orange κρουαζιέρας, με ένα αμφίβιο όχημα που δεν το σταματά τίποτα, όταν ξέρει πως θα φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους. Κακά τα ψέματα άλλωστε, μαζί περνάμε πάντα καλύτερα!

Πρόγραμμα Ultimate Orange Parties by Aperol Spritz

Αθήνα, 13 Ιουλίου @ Holy Spirit, Varkiza Resort

Χαλκιδική, 21 Ιουλίου @Γλαρόκαβος

Μύκονος, 27 Ιουλίου @Kuzina Ornos Beach

Σκιάθος, 31 Ιουλίου @Παραλία Αγία Ελένη

Ηράκλειο Κρήτης, 4 Αυγούστου @News Cafe Beach (Karteros beach)

#togetherwejoy #ultimateorangeparties #aperolspritz