Τελικά, μπορείς να ταιριάζεις παντού αν είσαι πραγματικά αυθεντική;

Τελικά, μπορείς να ταιριάζεις παντού αν είσαι πραγματικά αυθεντική;

Στην εποχή των social media και των fake selfies, σε έναν κόσμο όπου όλοι «κυνηγούν» τα trends, τις «καρδούλες» και τα «like», το να παραμένεις αυθεντική δεν φαντάζει εύκολη υπόθεση. Η αλήθεια είναι όμως, πως εν έτει 2019, η αυθεντικότητα παραμένει το «κλειδί» για να περνάς καλά ό,τι και αν κάνεις και φυσικά, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να διαθέτεις στυλ και να ξεχωρίζεις.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που κουράστηκες να ακολουθείς τις τάσεις και τις επιταγές των απανταχού influencers και δεν έχεις σκοπό να φορέσεις ένα -ακόμη- ψεύτικο χαμόγελο ή να πάρεις μία στημένη πόζα στην επόμενη φωτογραφία που θα βγάλεις για το Facebook ή το Instagram, αφιέρωσε λίγο χρόνο, προκειμένου να «μελετήσεις» τη λίστα που ετοιμάσαμε.

Θα σε βοηθήσει να βρεις τη δύναμη να είσαι πραγματικά αυθεντική ό,τι και αν κάνεις, δίχως να αισθάνεσαι πως… δεν «χωράς» πουθενά. Διότι πιστεύουμε ακράδαντα πως μπορείς να ταιριάζεις παντού, ακόμη και αν είσαι 100% αυθεντική, όπως ακριβώς το κριθάρι στην μπύρα της καρδιάς σου, την ΑΜΣΤΕΛ! Διότι το «μυστικό» βρίσκεται -και σε αυτή την περίπτωση- στην… καρδιά!

Ιδού, λοιπόν, μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να είσαι αυθεντική και ταυτόχρονα, να κάνεις «match» παντού!

#1 Μην προσπαθείς να ικανοποιείς τους πάντες

Βασική συμβουλή που αξίζει να ακολουθείς, αν θέλεις να είσαι 100% αυθεντική και παράλληλα, να μην περιορίσεις την κοινωνικότητά σου. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να ικανοποιείς τον καθένα για να είσαι αρεστή. Ναι, πολλοί φοβούνται την ειλικρίνεια, ωστόσο, στο τέλος την εκτιμούν περισσότερο από το ψέμα ή την αδιαφορία. Προσπάθησε να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση για αυτό που είσαι και φρόντισε να λες στους γύρω σου ό,τι σε ενοχλεί ή δεν σου αρέσει. Οι περισσότεροι θα εκτιμήσουν την άποψή σου -και εκείνοι που δεν θα το κάνουν, πιθανότατα δεν αξίζουν μία θέση στη ζωή σου.

#2 Μην αφήνεις τους άλλους να παίρνουναποφάσεις για το στυλ σου

Καλή η γνώμη της κολλητής σου, της αδερφής σου, της fashion editor από το γραφείο, της πωλήτριας από το αγαπημένο σου κατάστημα ρούχων ή των fashion bloggers που «ακολουθείς» ωστόσο, αν θέλεις να είσαι αυθεντική, μην επιτρέπεις στους άλλους να σε καθοδηγούν και να παίρνουν αποφάσεις για το στυλ σου. Φόρεσε εκείνο το φούξια τζάκετ, ακόμη και αν δεν αρέσει στις φίλες σου. Αν αισθάνεσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και έχεις αυτοπεποίθηση, τότε πίστεψέ μας, θα μπορέσεις να ταιριάξεις παντού, ακόμη και στο πιο «in» στέκι της πόλης που σερβίρει την αγαπημένη σου μπύρα. Γιατί όπως εσύ μπορείς και ταιριάζεις παντού, το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με την ΑΜΣΤΕΛ!

#3 Ό,τι κάνεις,φρόντισε να το κάνεις από την καρδιά

«Στην καρδιά…», όπως λέει το γνωστό και αγαπημένο μας άσμα: Εκεί βρίσκεται το «κλειδί» της αυθεντικότητας. Άφησε το ένστικτό σου και την καρδιά σου να «μιλήσουν» και θα βγεις κερδισμένη. Διότι όταν επιλέγεις να πας κάπου, να φορέσεις κάτι, να συναντηθείς με κάποιον, να ανοίξεις μια δύσκολη κουβέντα, πρέπει να το κάνεις από την καρδιά σου. Όταν κάνεις κάτι με βάση τι κάνουν οι γύρω σου, τι προβλέπουν οι τάσεις ή διότι απλούστατα «έτσι πρέπει», τότε δεν το κάνεις καλά και δεν το απολαμβάνεις. Πάρε για παράδειγμα, την ΑΜΣΤΕΛ, την μπύρα της καρδιάς μας -αν δεν έχεις δει ακόμη το βίντεο από τη νέα της καμπάνια με την επική τραγουδάρα που το συνοδεύει, σπεύσε να το κάνεις!

Με 100% ελληνικό κριθάρι στην καρδιά που φτιάχνεται από 100% αληθινούς αγρότες, είναι σίγουρα αυθεντική και μάλιστα, γνωρίζει καλά πως το να είσαι αυθεντικός είναι προϋπόθεση για να έχεις στυλ. Διότι παρά το γεγονός ότι εδώ και 55 χρόνια διατηρεί την ίδια λογική, το ίδιο χρώμα, την ίδια γεύση, καταφέρνει να ταιριάζει παντού: Σε κάθε τραπέζι, σε κάθε μπαρ και σε κάθε γωνιά. Όταν κάνεις κάτι από την καρδιά, λοιπόν, γιατί έτσι σου αρέσει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να ταιριάξεις παντού!

#4 Μην συγκρίνεις συνεχώς τον εαυτό σουμε τους άλλους

Καλό είναι, επίσης, να θυμάσαι πάντα πως οι αυθεντικοί άνθρωποι προσπαθούν να μην συγκρίνουν ποτέ τους εαυτούς τους με τους άλλους και φυσικά, δεν αποζητούν την αποδοχή και την επιβεβαίωση των γύρω τους. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και αυτό σημαίνει πως εξίσου μοναδικό πρέπει να είναι και το «ταξίδι» του. Δεν χρειάζεται να ακολουθούμε τα μονοπάτια των άλλων μόνο και μόνο γιατί φοβόμαστε τι θα πουν αν επιλέξουμε έναν διαφορετικό δρόμο. Ούτε βέβαια πρέπει να συγκρίνουμε τις ζωές μας με εκείνες των γύρω μας.

Ακόμη και αν επιλέξεις να κάνεις τα πάντα από την ανάποδη, θα έχεις πάντα μία θέση στις καρδιές εκείνων που πραγματικά σε αγαπούν, των ανθρώπων που νοιάζονται πραγματικά για εσένα, των φίλων που θέλουν να βλέπουν μόνο το αυθεντικό σου χαμόγελο και χαίρονται όταν ξέρουν πως κάνεις κάτι μόνο και μόνο γιατί… έτσι σου αρέσει!

#5 Φρόντισε ναδίνεις περισσότερη βάση στις εμπειρίες και όχι στα υλικά αγαθά

Οι πραγματικά αυθεντικοί άνθρωποι που ταιριάζουν παντού και με όλους, ξεχωρίζουν επίσης για έναν ακόμη λόγο. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά, το ότι γνωρίζουν την αξία που έχει το να εστιάζεις στις εμπειρίες και όχι στα υλικά αγαθά. Αυτό είναι που τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τα μικρά πράγματα και να ανακαλύπτουν την ευτυχία μέσα από αυτά, όπως είναι μία συνάντηση με φίλους, μία αυθόρμητη πρόποση με ποτήρια γεμάτα από την αγαπημένη τους μπύρα ΑΜΣΤΕΛ!


Μέσα από τις εμπειρίες που βιώνουμε, δημιουργούμε νέες αναμνήσεις και ερχόμαστε κοντά με τους γύρω μας. Δεν έχει σημασία, λοιπόν, πόσα (ή πόσο ακριβά) ρούχα, αξεσουάρ ή gadget έχεις αν δεν μπορείς να τα φορέσεις ή να τα χρησιμοποιήσεις για να διασκεδάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να βιώσεις μαζί τους ξεχωριστές στιγμές που θα θυμάσαι μία ζωή. Και ποιος δεν θέλει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που τον παρακινεί να ζήσει πιο έντονα και περισσότερο ουσιαστικά; Δηλαδή, έναν αυθεντικό άνθρωπο!

Με λίγα λόγια, άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου. Εκείνοι που σε αγαπούν, εκείνοι που αναγνωρίζουν τη σημασία της αυθεντικότητας, θα σε θέλουν δίπλα τους ακόμη και όταν είσαι 100% αυθεντική, ακόμη και όταν επιλέγεις να κάνεις κάτι μόνο και μόνο επειδή «το λέει» η καρδιά σου. Πίστεψέ μας, μπορείς να ταιριάζεις παντού, σε κάθε παρέα, σε κάθε τραπέζι, σε κάθε «in» στέκι της πόλης, ακόμη και αν παραμένεις 100% ο εαυτός σου, όπως ακριβώς η μπύρα της καρδιάς μας, η ΑΜΣΤΕΛ. Είναι αυθεντική και ταυτόχρονα, ταιριάζει παντού με το δικό της στυλ.

Το «μυστικό» είναι κάνεις τα πάντα από την καρδιά, γιατί απλώς… έτσι σου αρέσει! Δες το βίντεο που μας ενέπνευσε και θα καταλάβεις!