Δες την Αγάπη: Φέτος θα δεις την αγάπη με άλλα… μάτια!

Δες την Αγάπη: Φέτος θα δεις την αγάπη με άλλα… μάτια!

Το νέο σποτάκι της Lacta με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο

Σε έναν κόσμο που αλλάζει με αστραπιαίες ταχύτητες, που η λέξη «diversity» ακούγεται όλο και συχνότερα, πόσο παράδοξο είναι να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που συνεχίζουν να κλείνουν την πόρτα σε οτιδήποτε δεν ακολουθεί την προκαθορισμένη νόρμα και «σπάει» το καλούπι που έχουν συνηθίσει; Ναι, μπορεί να έχουν γίνει κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια, όμως όπως όλα δείχνουν, έχουμε αρκετά χιλιόμετρα να διανύσουμε έως ότου καταφέρουμε να πετάξουμε από πάνω μας παρωχημένες νοοτροπίες. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη παραδείγματα στην καθημερινότητα, αληθινές ιστορίες οι οποίες αποδεικνύουν πώς όσες πόρτες κι αν κλείνουν, το φως της αγάπης θα καταφέρνει να τρυπώνει πάντα με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Από αυτές τις ιστορίες εμπνέεται η Lacta στο νέο της το σποτάκι με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο, ντυμένο μουσικά από μία εξαιρετική διασκευή του αγαπημένου κομματιού «Everybody's gotta learn sometime»!

Μία δίλεπτη ωδή στην αγάπη

Όπως ήταν αναμενόμενο, από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του, δημιούργησε ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο buzz και όχι άδικα, με την πλειονότητα των σχολίων να σιγοντάρει τη θαρραλέα κίνηση της Lacta να υπενθυμίσει για μία ακόμη χρονιά πως η πραγματική αγάπη δεν λογαριάζει στερεότυπα, ούτε κάνει διακρίσεις. Το σημαντικό, δεν ήταν μόνο η κίνηση να σταθεί απέναντι στις κοινές προκαταλήψεις, αλλά και ο ευρηματικός τρόπος που αποφάσισε να το κάνει. Μέσα σε μόλις δύο λεπτά παρακολουθούμε αποσπασματικά έξι διαφορετικές ιστορίες που στιγμιαία μας δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για περιστατικά bullying, ρατσισμού και απόρριψης. Έπειτα όμως, όλα ανατρέπονται και αποκαλύπτονται ιστορίες αγάπης και αποδοχής που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αν δεν μας πιστεύεις, δες το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω και τα χαρτομάντηλα… κερασμένα από εμάς!

«Δες την αγάπη» με άλλα μάτια

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της λοιπόν, η αγαπημένη σοκολάτα γάλακτος εξυμνεί για μία ακόμη φορά την αληθινή αγάπη, την αποδοχή και προσκαλεί όλους να κοιτάξουμε πέρα από τα στερεότυπα με το μήνυμα «Δες την αγάπη»! Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, η Lacta παρουσιάζει στην πλατεία Συντάγματος μία σειρά από πρωτότυπα έργα του γνωστού street καλλιτέχνη Insane 51. Το κάθε έργο περιλαμβάνει δύο διαφορετικές όψεις, οι οποίες αποκαλύπτονται στον θεατή μέσω της χρήσης μεγάλων 3D γυαλιών ή ειδικού φωτισμού. Ενώ εκ πρώτης όψεως το κοινό αντικρύζει μία εικόνα που σχετίζεται με κάποιο κοινωνικό στερεότυπο, μετά αποκαλύπτεται μπροστά του μία εικόνα αγάπης! Από εκεί και πέρα, είναι στη δική του κρίση ποια από τις δύο εικόνες θα επιλέξει να κρατήσει φεύγοντας.

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει από όλα τα παραπάνω, είναι αν εμείς είμαστε ικανοί και έτοιμοι να κοιτάξουμε επιτέλους την αγάπη κατάματα. Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε την απάντηση, είναι να περάσουμε μία βόλτα από την «καρδιά» της πόλης, την πλατεία Συντάγματος έως και τις 16 Φεβρουαρίου και να γιορτάσουμε μαζί με τη Lacta έναν κόσμο που δεν κλείνει, αλλά ανοίγει τα μάτια του στην αγάπη!