Για αυτές τις «Μega» στιγμές που επέστρεψαν για να… μείνουν!

Για αυτές τις «Μega» στιγμές που επέστρεψαν για να… μείνουν!

Τα μεσημέρια, τα απογεύματα και όλες οι υπόλοιπες ώρες στον καναπέ σου έχουν «άρωμα» παρελθόντος.

Πέρασε καιρός αλλά ποτέ δε γίναμε «Δύο Ξένοι» με το αγαπημένο μας κανάλι. Από χθες σκέφτομαι πως το Mega είναι σαν τον φίλο που έφυγε για λίγο καιρό στο εξωτερικό, μας πόνεσε η απουσία του, νοσταλγήσαμε αρκετά τις ώρες που περνούσαμε με αυτόν και εν τέλει γέμισε τις βαλίτσες του και χθες που τον υποδεχθήκαμε ξανά στην ζωή μας στο «Παρά Πέντε» δε βάλαμε τα κλάματα (από συγκίνηση) .

Στις οθόνες μας επέστρεψαν σειρές που μαζί τους ταυτιστήκαμε και όσα χρόνια και αν έχουν περάσει, συνεχίζουμε να «κλέβουμε ατάκες» από τους πρωταγωνιστές. Να παρομοιάζουμε τη φίλη μας που αρνείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα με την Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου. Ποια από εμάς έχει ξεχάσει την ατάκα: “Λίγα μπλε, λίγα πράσινα και πολλά πολλά μωβ!”.

Στη συχνότητα του «Mega» υπάρχει ξανά η σειρά Δύο Ξένοι. Η Ντένη Μαρκορά, ο Κωνσταντίνος της, η ερωτευμένη Μαρίνα Κουντουράτου και το love story της Φλώρα Μπαρμπαρίτσαμε το Μένιο της. Αχ βρε Μένιο!

Στον καναπέ μας είμαστε ξανά «Εμείς και Εμείς» και είναι σα να μην αλλάξαμε ποτέ. Η μεγάλη αυτή παρέα που όλοι τους ήταν τόσο διαφορετικοί μα τόσο ίδιοι επέστρεψε στους δέκτες μας. Μαθήματα φιλίας αλλά και πολύ γέλιου παίρνουμε βέβαια και τα βράδια μας με το «Πενήντα Πενήντα». Από την πρώτη χρονιά προβολής του (και αρκετά χρόνια νεότερη) είχα ζηλέψει τόσο πολύ το ραντεβού του Νικηφόρου, του Παύλου και του Μίμη κάθε Παρασκευή στο δικό τους στέκι που πλέον τους αντιγράφω και εγώ με τις δικές μου φίλες. Κάθε Κυριακή απόγευμα εμείς, χωρίς συντρόφους, χωρίς κανέναν. Να συζητάμε τα δικά μας, να θυμόμαστε τα παλιά και να γεμίζουμε τις μπαταρίες με με τα φίλτρα της φιλίας μας.

Και οι αναμνήσεις του «Mega» δε ζωντανεύουν μόνο με αυτές τις σειρές και εμείς θα μένουμε ξύπνιοι μέχρι τα «Μαύρα Μεσάνυχτα». Από νωρίς το πρωί θα ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στο τηλεκοντρόλ μας ο αριθμός 4 παίρνει ξανά ζωή. Είναι ωραίο να επιστρέφουν ξανά πίσω οι φίλοι σου, όσο και να έλειψαν. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα αλλά τα νέα ξεκινήματα θέλουν δυνατό χειροκρότημα και μεγάλες αγκαλιές υποστήριξης. Είτε μένουμε στο ισόγειο, είτε σε κάποιο «Ρετιρέ».

#MegaMou καλώς ήρθες ξανά. Μας έλειψες...