Πολυτέλεια για κορίτσια γεμάτα ζωντάνια, που θέλουν να μεταδώσουν το ρυθμό τους

Σοφία Μαυραντζά
Πολυτέλεια για κορίτσια γεμάτα ζωντάνια, που θέλουν να μεταδώσουν το ρυθμό τους

Premium lifestyle στα απλά και καθημερινά 

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά

Το ξυπνητήρι χτυπά. Σηκώνεσαι, μπαίνεις για μπάνιο, βγαίνεις, να φτιάξεις καφέ, να κάνεις μια μίνι-περιποίηση με τις κρέμες σου, να περάσεις λίγο τα μαλλιά σου με το ψαλίδι, να ντυθείς με τα φρεσκοσιδερωμένα σου, να αρωματιστείς, να ανεβείς στα 10ποντά, να διαλέξεις σωστή τσάντα και αντίστοιχο χρώμα παλτό, να ετοιμάσεις το lunch box για το γραφείο, να μπεις στο αυτοκίνητο και να μείνεις εκεί για… μία ολόκληρη ώρα.

Η ζωή μου όλη σε 3 σειρές.

Αν με ρωτάς, δεν θα άλλαζα την καθημερινή μου ρουτίνα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί το πρωί απολαμβάνω να μιλάω στο τηλέφωνο. Ναι, παράλληλα με όλα αυτά που περιέγραψα παραπάνω, κάνω τα τηλεφωνήματά μου.

Και έτσι επανέρχομαι στο ακουστικό μου. Ή μάλλον στα ακουστικά μου. Πρώτη στη λίστα -φυσικά- η μαμά μου. Πώς έχει σκοπό να περάσει τη μέρα της, τι θα μαγειρέψει, τι νέο έχει να μεταφέρει από τους υπόλοιπους της οικογένειας. Ακολουθεί η ιεροτελεστία του πρωινού και -φυσικά- η σειρά της αδερφής μου. Τι έγινε στο επεισόδιο της σειράς που παρακολουθεί, σε ποιο κατάστημα βρήκε καλές εκπτώσεις. Φοράω τα Galaxy Buds+ μου, με την υπογραφή της Samsung, ακουμπώ το smartphone μου στο τραπέζι και η προετοιμασία όσο βρίσκομαι ακόμη στο σπίτι, μετατρέπεται σε μια ευχάριστη «δραστηριότητα».

Είναι αλήθεια πως η καθημερινότητα που μας καθορίζει ξεκινά από το πρωί. Άλλοι το πρωί επιλέγουν να αθλούνται και να τρέχουν, άλλοι επιλέγουν να τρώνε ένα πλούσιο πρωινό, άλλοι πάλι επιλέγουν να κοιμούνται ως αργά διαμορφώνοντας έτσι και την εργασία τους. Το πρωί είναι αλήθεια πως καθορίζει τη διάθεσή μας για το υπόλοιπο της ημέρες και πολλές φορές και ολόκληρη τη ζωή μας. Εγώ επιλέγω να επικοινωνώ.

Όσο βρίσκομαι στο γραφείο τα τηλέφωνα δεν σταματούν ποτέ. Τα γαλάζια μου Galaxy Buds+ μόνιμα μέσα στη θήκη τους περιμένουν με ανυπομονησία να τα χρησιμοποιήσω. Πολλές φορές, μάλιστα, είναι τόσο μικρά και βολικά που τα ξεχνάω. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι το alter ego μου, αλλά είναι δύο και δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω. Δεξί ή αριστερό δεν έχει σημασία. Πάμε μαζί παντού. Στο αμάξι, στην αναμονή του οδοντίατρου όσο βλέπω Netflix, στο μετρό, στο αεροπλάνο όταν πρέπει να βρεθώ στον επόμενο ταξιδιωτικό ή επαγγελματικό προορισμό, ακόμη και στη γυμναστική (όποτε τέλος πάντων κάνω).

Είμαι από τους ανθρώπους που δεν αντέχουν τα ακουστικά. Όσες φορές κι αν το επιχείρησα, πάντα κατέληγαν μπερδεμένα, να τα τραβάω από τον πάτο της τσάντας, μέχρι που κάποιο μου… έμενε στο χέρι. Όταν λοιπόν κράτησα για πρώτη φορά στα χέρια μου τα Galaxy Buds+, αμέσως λάτρεψα το «μαγικό» κουτάκι. Δυο όμορφα ακουστικά τέλεια τοποθετημένα μέσα, εκεί που είναι και η θήκη φόρτισής τους. Αρχικά αγχώθηκα μήπως δεν ταιριάζουν στο αυτί μου ή μήπως μου… πέφτουν και τα χάσω. Αμέσως όμως διάλεξα ποια από τις 3 παραλλαγές (περιλαμβάνονται στο κουτί) μου ταιριάζει καλύτερα και όλοι οι φόβοι μου εξαφανίστηκαν.

Δεύτερο άγχος, πώς θα καταφέρω να τα συνδέσω με το κινητό μου. Αποδείχτηκε πέραν του απλού: Απλούστατο. Φόρεσα τα ακουστικά μου, άνοιξα το Bluetooth και το App των Galaxy Buds+, το σετάρισμα έγινε αμέσως και ήμουν μια για πάντα έτοιμη!

Τρίτο άγχος και κυριότερο: Αν ο ήχος θα με ικανοποιεί. Θα ακούω καλά τον συνομιλητή μου; Και, βασικά, θα με ακούει κι εκείνος; Πού είναι το μικρόφωνο και γιατί δεν το βλέπω; Υπάρχει άραγε; Υπάρχει και παραϋπάρχει και βρίσκεται πάνω στα ακουστικά (τρία μικρόφωνα ανά ακουστικό– δύο εξωτερικά και ένα εσωτερικό). Όταν για πρώτη φορά άκουσα τον ήχο, δεν… πίστευα στα αυτιά μου! Η ποιότητα με σόκαρε. Ο ήχος που φτάνει στα αυτιά μου είναι ισορροπημένος, πλούσιος, φυσικός και καθαρός.

Τι άλλο κάνω με το App; Μπορώ να ρυθμίσω τον ήχο και να απολαύσω την εμπειρία ακρόασης όπως εγώ επιθυμώ, καθώς μπορώ να προσαρμόζω τον περιβάλλοντα ήχο. Μπορώ να μειώσω τους θορύβους του περιβάλλοντος αν -για παράδειγμα- βρίσκομαι στο μετρό.

Καλά όλα αυτά, αλλά από μπαταρία τι γίνεται; Με τα Galaxy Buds+ δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τη φόρτιση – μόνο για το ποιο τραγούδι θα παίξει επόμενο στη λίστα σου. Για την ακρίβεια, η μπαταρία τους, φίλη μου, κρατά 22 ολόκληρες ώρες. Και χρειάζονται μόνο 3 λεπτά ώστε να φορτίσουν για 60 ολόκληρα λεπτά! Εννοείται η φόρτιση γίνεται και wireless, σε περίπτωση που το κινητό σου το υποστηρίζει. Και κάπως έτσι η ευκολία περνά σε άλλο γαλαξία…

Και όλα αυτά γίνονται απλώς πατώντας πάνω στα Buds. Με ένα tap ρυθμίζω τη μουσική μου (play/pause), με δύο tap απαντώ/τερματίζω κλήσεις, με τρία tap ακούω ξανά το προηγούμενο τραγούδι στο Spotify και γενικά κάνω πολλά πράγματα ανάλογα με το πώς και πόσο ακουμπώ τα buds μου, χωρίς καν να αγγίξω το smartphone μου!

Όλα αυτά για να επιστρέψω εκεί από όπου ξεκίνησα… Η καθημερινότητα μπορεί να έχει γίνει εύκολη και απλή όμως στο lifestyle μας δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις. Τώρα μπορούμε να συνδυάσουμε το καλύτερό μας outfit με τα αγαπημένα μας ακουστικά αντί για σκουλαρίκια. Η αισθητική τους θα ικανοποιήσει την εξωτερική μας εμφάνιση και η λειτουργικότητά τους θα ικανοποιήσει τις πραγματικές μας ανάγκες. Η επικοινωνία βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο και εσύ, εγώ, όλες μας έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε με τον πιο stylish τρόπο. Όσον αφορά στα Galaxy Buds+, πρόκειται για πολυτέλεια φτιαγμένη για ανθρώπους γεμάτους ζωντάνια, που ανά πάσα ώρα της ημέρας είναι έτοιμοι να μεταδώσουν το ρυθμό τους. Εσύ;