Σε αυτούς τους προορισμούς θα ανακαλύψεις το πιο luxurious και active «πρόσωπο» του καλοκαιριού

Πατούλια Κατερίνα
Σε αυτούς τους προορισμούς θα ανακαλύψεις το πιο luxurious και active «πρόσωπο» του καλοκαιριού

Η Παλιά Πόλη της Κέρκυρας με το καμπαναριό του Αγίου Σπυρίδωνα και το Φρούριο

To ερώτημα, ωστόσο, είναι πώς θα οδηγηθούμε εύκολα και άνετα, σαν πραγματικές Queenettes, ούτως ώστε να ανακαλύψουμε τον δικό μας αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό;

Γιατί άραγε το «μυστικό» της επιτυχίας για τις καλοκαιρινές διακοπές «κρύβεται» στη λέξη… παρέα; Ενδεχομένως, η απάντηση βρίσκεται στις στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης, στα playful vibes, στις personalized εμπειρίες και στις active στιγμές διασκέδασης, που βιώνεις δίπλα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά εάν είσαι η traveler που δεν «χορταίνει» στιγμές ανεμελιάς με τις κολλητές!

Φυσικά, το πιο luxurious και active «πρόσωπο» του καλοκαιριού είναι η Νο1 προτεραιότητα για κάθε summer girl! To ερώτημα, ωστόσο, είναι πώς θα οδηγηθούμε εύκολα και άνετα, σαν πραγματικές Queenettes, ούτως ώστε να ανακαλύψουμε τον δικό μας αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό;

Την απάντηση θα σου δώσει η αεροπορική εταιρεία SKY express, για εσένα που δεν βλέπεις την ώρα να φτάσεις στους top ταξιδιωτικούς προορισμούς, σαν μία πραγματική VIP!

Ώρα για ταξίδι στο Ηράκλειο Κρήτης και active στιγμές διασκέδασης

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και ένας προορισμός, που αν δεν έχεις δώσει ακόμη την ευκαιρία στον εαυτό σου να τον ανακαλύψει, οφείλεις να το κάνεις φέτος το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, χάρη στην πλούσια ιστορία και την κρητική παράδοση που συνδυάζεται αρμονικά με τη σύγχρονη εποχή.

image003.jpg


Το φρούριο στο λιμάνι στο Ηράκλειο της Κρήτης

Φυσικά, οι εξωτικές παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά του Ηρακλείου είναι στην κορυφή της λίστας με τα πλεονεκτήματα αυτού του μοναδικού τόπου, όπως και η γαστρονομία της κρητικής κουζίνας. Έχοντας ως βάση το Ηράκλειο, οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν, επίσης, να ανακαλύψουν τα πανέμορφα φυσικά τοπία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τις παραλίες της κεντρικής και νότιας Κρήτης.

Ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσσού με τις υπέροχες τοιχογραφίες χιλιετιών θα σε συγκλονίσει – σχεδόν το ίδιο με τις παραλίες του νότου, που μοιάζουν εξωτικές. Το Ηράκλειο διαθέτει επίσης ένα από τα πιο εντυπωσιακά ενυδρεία της χώρας, η πλατεία των Λεόντων είναι το «σημείο αναφοράς» της πόλης, ενώ εννοείται πως θα δοκιμάσεις – εκτός από ρακή – όλες τις νοστιμιές της κρητικής κουζίνας: Από παραδοσιακό ντάκο, μέχρι καλτσούνια κι από απάκι μέχρι στάκα.

Για εσένα, λοιπόν, που θέλεις να απολαύσεις μια πραγματικά εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες σου, μην χάνεις άλλο χρόνο, μπες στη SKY express, κλείσε τα εισιτήριά σου και κάνε το ταξίδι σου ακόμα πιο συναρπαστικό, συνδυάζοντας τις active στιγμές με τις εξατομικευμένες εμπειρίες σε ένα ταξίδι!

Η Κέρκυρα προσφέρει την πολυτέλεια που αναζητάς στις διακοπές σου

Η κλασική ελληνική ομορφιά της Κέρκυρας, μαγνήτιζε ανέκαθεν ναυτικούς, κατακτητές και καλλιτέχνες στις ακτές της. Μήπως αυτό το καλοκαίρι θα μαγνητίσει και εσένα, travel girl; Πρόκειται για έναν μαγευτικό προορισμό, στον οποίο μπορείς να χαλαρώσεις στις χρυσαφένιες αμμουδιές, να κολυμπήσεις στα κρυστάλλινα νερά, να κάνεις πεζοπορία στους καταπράσινους λόφους ή απλά να περπατήσεις στα γραφικά σοκάκια, απολαμβάνοντας τις τοπικές λιχουδιές.

Οι διακοπές στο Νησί των Φαιάκων θα ανταμείψουν όσους αγαπούν να τριγυρίζουν, ξετυλίγοντας ένα-ένα τα μυστικά του. Ένα από αυτά, είναι φυσικά η πολυτέλεια! Αυτό το καλοκαίρι, μπες στο site της SKY express, πρόσθεσε στο εισιτήριό σου Fast Lane και Lounge και ταξίδεψε σαν πραγματική VIP. Τα βήματα είναι πολύ απλά, καθώς όποιο ναύλο και να έχεις κλείσει, στα Lounges έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την άνεση και τις παροχές μιας χαλαρωτικής αναμονής μέχρι την αναχώρηση της πτήσης σου, μειώνοντας τον χρόνο ελέγχου ασφαλείας και επιλέγοντας SKY Fast Lane.

1657539350401-107695635-image005.jpg


Η Παναγία Βλαχερνών και το Ποντικονήσι της Κέρκυρας

Η πρώτη εικόνα από την Κέρκυρα, καθώς φτάνεις αεροπορικώς, είναι το πασίγνωστο Ποντικονήσι και πραγματικά, δεν θα μπορούσες να φανταστείς καλύτερο καλωσόρισμα, έτσι δεν είναι; Κατά την παραμονή σου στο νησί, φρόντισε να επισκεφθείς την παραλία της Γλυφάδας, την Παλαιοκαστρίτσα και τη Λευκίμμη στον Νότο.

Το Αχίλλειο, το πασίγνωστο παλάτι της Αυστριακής αυτοκράτειρας Σίσσυ, θα σου «διηγηθεί» το παραμύθι που θέλεις να ακούσεις, ενώ αν ψάχνεις ρομαντισμό, μια επίσκεψη στο Canal d’ Amour με τους εντυπωσιακούς γκρεμούς θα σε καλύψει πλήρως.

Το σίγουρο είναι πως σε όποιον τύπο traveler και αν ανήκεις, με τη SKY express ταξιδεύεις αλλιώς. Και τώρα, έχεις την ευκαιρία να το κάνεις μέσα από ένα μοναδικό δώρο! Απολαμβάνοντας τις διακοπές που ονειρεύεσαι και απογειώνοντας τη διάθεσή σου, διεκδικείς ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο από τη SKY express για τον αγαπημένο σου ελληνικό προορισμό. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τρεις μεγάλες τυχερές που θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο από τη SKY express για έναν ελληνικό προορισμό της επιλογής τους και ένα συναρπαστικό ταξίδι να σε περιμένει και μετά το καλοκαίρι!