Island hopping διά αέρος: Πέντε λόγοι για να βάλεις στην καλοκαιρινή σου λίστα τα Δωδεκάνησα!

Island hopping διά αέρος: Πέντε λόγοι για να βάλεις στην καλοκαιρινή σου λίστα τα Δωδεκάνησα!

Η Λίνδος είναι μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Ρόδου

Τι γίνεται, ωστόσο, όταν ένα νησί δεν είναι αρκετό για να «γεμίσει» τις μπαταρίες μας, travel girl, μέχρις ότου να επιστρέψουμε και πάλι στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας;

Ελλάδα σημαίνει υπέροχη φύση, ζεστό κλίμα και απολαυστικές καλοκαιρινές διακοπές. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως travelers από τα πέρατα του κόσμου -ακόμα και από τα πιο μακρινά μέρη- ταξιδεύουν μέχρι τη χώρα μας, για να γνωρίσουν και να χαρούν το φημισμένο, ελληνικό καλοκαίρι.

Φυσικά, η λέξη καλοκαίρι «συνοδεύεται» από τα νησιά μας, που αποτελούν top προορισμούς για την καλοκαιρινή σεζόν, καθώς είναι τριγυρισμένα από το απέραντο γαλάζιο. Μπορεί κάθε τόπος να έχει και κάτι διαφορετικό να προσφέρει στους περιηγητές του, όμως η μαγεία της ελληνικής κουλτούρας και παράδοσης παραμένει ίδια όπου και εάν βρεθεί κανείς, απολαμβάνοντας τις ειδυλλιακές παραλίες, τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και την ιδιαίτερη νησιωτική αρχιτεκτονική.

Τι γίνεται, ωστόσο, όταν ένα νησί δεν είναι αρκετό για να «γεμίσει» τις μπαταρίες μας, travel girl, μέχρις ότου να επιστρέψουμε και πάλι στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας;

Τη λύση σου δίνει η αεροπορική εταιρεία SKY express που κάνει το Island hopping -ένα από τα πιο hot ταξιδιωτικά trends- προσιτό σε όλους! Εάν, λοιπόν, οργανώνεις μία αξέχαστη solo απόδραση από την πόλη, δεν χρειάζεται να περιοριστείς σε έναν τόπο, καθώς η SKY express διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα με 34 προορισμούς. Εσύ ποιο exclusive destination θα επιλέξεις φέτος το καλοκαίρι;

Η Ρόδος είναι ο Νο1 προορισμός για το πιο αξέχαστο island hopping

Η Ελλάδα «χαρίζει» απεριόριστες επιλογές για να δοκιμάσεις το island hopping. Επιλέγοντας τα Δωδεκάνησα, στο Νότιο Αιγαίο έχει πραγματικά πάρα πάρα πολλές επιλογές. Τι θα έλεγες, η πρώτη σου «στάση» να είναι στο νησί των Ιπποτών; Η Ρόδος διαθέτει χρυσαφένιες αμμουδιές με κρυστάλλινα νερά, πευκόφυτα βουνά και γραφικούς ορεινούς οικισμούς, αρχαιολογικά μνημεία, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά αξιοθέατα, νόστιμο φαγητό και ηλιοφάνεια τους περισσότερους μήνες του χρόνου – κι αυτά είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ «Ρόδος».

1657539581317-838797258-image003.jpg


Το Παλάτι των Ιπποτών στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου

Στη Ρόδο βρίσκεται μία από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης, με το Παλάτι των Ιπποτών να συμπεριλαμβάνεται στα must των επιλογών σου, καθώς σήμερα λειτουργεί ως μουσείο. Μπορείς επίσης να επισκεφθείς την Ιαλυσό, την Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, την Φιλέρημο, με το εντυπωσιακό θρησκευτικό σκηνικό, αλλά και την Λίνδο, που θυμίζει πάρα πολύ Κυκλάδες.

Συνεχίζοντας με island hopping στα νησιά, παίρνεις το αεροπλάνο της SKY express και επισκέπτεσαι τη Λέρο, την Κω, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο και την Κάσο – για να γνωρίσεις πραγματικά το Νότιο Αιγαίο!

Το νησί της Σαπφούς και του Θεόφιλου έχει πολλά να σου προσφέρει

Αν αντίθετα, σε συγκινεί περισσότερο το Βόρειο Αιγαίο, δεν έχεις παρά να πάρεις την πρώτη πτήση για Μυτιλήνη. Διότι μπορεί το νησί της Σαπφούς να μην μοιάζει και ο πιο βολικός προορισμός λόγω της απόστασης, ωστόσο αν πάρεις την απευθείας πτήση που προσφέρει η SKY express, θα φτάσεις άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια – επιπλέον, είναι βέβαιο ότι το νησί θα σε κερδίσει!

1657539589905-189472436-image005.jpg


Το Πλωμάρι στη Μυτιλήνη

Αρχοντική και φιλόξενη, η Μυτιλήνη είναι γεμάτη με μοναδικές εικόνες και αύρα άλλων εποχών. Ένα νησί με πλούσια ιστορία, σημαντική πολιτιστική κληρονομιά, ιδιαίτερο θρησκευτικό ενδιαφέρον και εντυπωσιακή φυσική ομορφιά. Πέρα από την πόλη, που είναι γραφική και πανέμορφη, μπορείς να δεις το επίσης ξακουστό Πλωμάρι – και να δοκιμάσεις το ομώνυμο ούζο, τη Μόλυβο, αλλά και το παγκοσμίως σπουδαίο απολιθωμένο δάσος του νησιού.

Με το αεροπλάνο της SKY express, από τη Μυτιλήνη ταξιδεύεις στη Λήμνο, ένα νησί με πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και εξωτικές ομορφιές – όπως τη μοναδική έρημο στην Ευρώπη, τις Αμμοθίνες, αλλά και στην Χίο, τη Σάμο, την Κω και τη Ρόδο – αν θέλεις να συνδυάσεις τα μεγαλύτερα νησιά του Αιγαίου σε ένα καλοκαίρι.

image007.png

Υπάρχουν, λοιπόν, πολλοί λόγοι να επισκεφτεί κανείς αυτό το καλοκαίρι και να απολαύσει το solo travelling στο έπακρον. Εμείς πιστεύουμε ότι μόλις βρήκες ένα από τα πιο δυνατά δρομολόγια island hopping στο Αιγαίο! Τι λες;

Το σίγουρο είναι πως σε όποιον τύπο traveler και αν ανήκεις, με τη SKY express ταξιδεύεις αλλιώς και τώρα, έχεις την ευκαιρία να το κάνεις μέσα από ένα μοναδικό δώρο! Απολαμβάνοντας τις διακοπές που ονειρεύεσαι και απογειώνοντας τη διάθεσή σου, διεκδικείς ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο από τη SKY express για τον αγαπημένο σου ελληνικό προορισμό. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τρεις μεγάλες τυχερές που θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο από τη SKY express για έναν ελληνικό προορισμό της επιλογής τους και ένα συναρπαστικό ταξίδι να σε περιμένει και μετά το καλοκαίρι!