O Keanu Reeves θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά του Leonardo DiCaprio και του Martin Scorsese

Νατάσσα Σχοινά
O Keanu Reeves θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά του Leonardo DiCaprio και του Martin Scorsese

Ο Keanu Reeves, στο CinemaCon 2022

AP

Ο αγαπημένος ηθοποιός «έδωσε τα χέρια» και τώρα ετοιμάζεται να έρθει στη μικρή οθόνη.

Σιγά-σιγά όλα τα μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου κάνουν διάλειμμα από τη μεγάλη οθόνη για να συμμετάσχουν στην τηλεόραση και στις διαδικτυακές πλατφόρμες. Τελευταία προσθήκη, ο Keanu Reeves που, μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, έκλεισε συμφωνία με το Hulu για μία σειρά με παραγωγούς τον Leonardo DiCaprio και τον Martin Scorsese.

Τι ξέρουμε για τη σειρά Devil in the White City

Το Devil in the White City έφτασε στο Hulu προς ανάπτυξη το 2019 και αυτήν τη στιγμή αποτελεί συμπαραγωγή των Paramount Television Studios και του ABC Signature της Disney. Η Paramount, μάλιστα, έδωσε μάχη για να αποκτήσει τα δικαιώματα, τα οποία κέρδισε το 2015.

Η σειρά Devil in the White City βασίζεται στο βιβλίο του Erik Larson «The Devil in the White City: Murder, Magic, and Madness at the Fair That Changed America» που κυκλοφόρησε το 2003. Η πλοκή του ασχολείται με «την ιστορία της Παγκόσμιας Κολομβιανής Έκθεσης του 1893 στο Σικάγο από τη σκοπιά των σχεδιαστών, συμπεριλαμβανομένων των Daniel Burnham και Frederick Law Olmsted, και επίσης αφηγείται την ιστορία του H. H. Holmes, μιας εγκληματικής φιγούρας την ίδια εποχή που συχνά πιστώνεται [από ποιον;] ως ο πρώτος σύγχρονος κατά συρροή δολοφόνος».

TV-Keanu Reeves

Στη σειρά, ο Reeves υποδύεται τον Burnham, ενώ, από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο DiCaprio δεν θα έχει κάποιον ρόλο μπροστά στην οθόνη.

Ο DiCaprio και ο Scorsese έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για πολλές παραγωγές -Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island, The Wolf of Wall Street-, οπότε πρόκειται να δούμε το αποτέλεσμα μίας δοκιμασμένης συνταγής. Ωστόσο, o 79χρονος δημιουργός δε θα αναλάβει χρέη σκηνοθέτη στη σειρά, ένας ρόλος που θα πάει στον Todd Field (In The Bedroom, Little Children).