Homies: Και όμως το πιο cool μπαρ μπορείς να το φτιάξεις στο μπαλκόνι σου άνευ ειδικών

Homies: Και όμως το πιο cool μπαρ μπορείς να το φτιάξεις στο μπαλκόνι σου άνευ ειδικών

Οι μέρες της καραντίνας μπορεί να τελείωσαν και να επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, όμως ας παραδεχτούμε όλοι πως αυτές τις ημέρες που μείναμε σπίτι (και συνεχίζουμε να μένουμε) ανακαλύψαμε διάφορες δημιουργικές πτυχές του εαυτού μας. Προσωπικά, για παράδειγμα, μπορεί να διάβασα ελάχιστα βιβλία, αλλά είμαι υπερήφανη που επιτέλους βρήκα χρόνο για να φτιάξω το μπαλκόνι μου και μάλιστα άνευ... ειδικών! Διαρκώς το ανέβαλα και οι φίλοι μου απορούσαν πώς γίνεται να έχω τόσο ωραία θέα και να μην φτιάχνω ένα μπαρ για τα καλοκαιρινά βράδια μας.

Παρήγγειλα από online καταστήματα μαξιλάρες, καλάθια ψάθινα για τις γλάστρες μου, φωτάκια διακοσμητικά (λίγος ρομαντισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν) και φυσικά έβγαλα από την αποθήκη της μαμάς μου αυτό το bamboo τραπεζάκι που κανείς δεν χρησιμοποιούσε εδώ και χρόνια.

photo inside

Αυτό το bohemian tropical σκηνικό με βοήθησε να περάσω αρκετές ώρες της καραντίνας στο μπαλκόνι μου, έχοντας πάντα μία και μοναδική συντροφιά, την αγαπημένη μου fix άνευ. Η μπύρα που πίνεις «άνευ» τύψεων. Και «άνευ» δεύτερης σκέψης. Γιατί μερικά «άνευ» είναι καλύτερα από τα «με». Και φυσικά το ψυγείο μου είναι γεμάτο με fix άνευ για το πρώτο καλοκαιρινό σουαρέ της παρέας, αφού το after quarantine party είναι ήδη προγραμματισμένο!

Η μουσική θα παίζει σε swing ρυθμούς, η παρέα θα μαζεύεται άνευ sms και θα λέμε… cheers στα πιο ωραία βράδια στο μπαλκόνι.

Δοκίμασέ το και εσύ ακόμη και με πράγματα που έχεις ήδη στο σπίτι σου. Μαξιλάρια, πουφ, κεριά ή φαναράκια, καλοκαιρινά ψάθινα χαλιά και φυσικά αρκετές… fix άνευ παγωμένες.

Δες το βίντεο: