Homies: Πώς η καραντίνα με έβαλε στην κουζίνα και δημιούργησα τα πιο θρεπτικά και γευστικά bowls

Homies: Πώς η καραντίνα με έβαλε στην κουζίνα και δημιούργησα τα πιο θρεπτικά και γευστικά bowls

Όχι, δεν πίστευα και δεν περίμενα ποτέ ότι θα βιώσουμε καραντίνα και θα πρέπει να παραμείνουμε δύο σχεδόν μήνες στα σπίτια μας. Η πανδημία του κορονοιού έφερε δραστικές αλλαγές στις ζωές, τις δουλειές, την καθημερινότητα, ακόμα και στην ιδιοσυγκρασία μας! Και αν η καραντίνα ήταν ο πρώτος αιφνιδιασμός που βίωσα, ο δεύτερος ήταν σίγουρα το ότι… μπήκα στην κουζίνα!

Δεν είμαι περήφανη γι’ αυτό, αλλά καλή μαγείρισσα δεν με λες. Δεν με λες ούτε μαγείρισσα, μιας και τυγχάνει να αγνοώ και τα βασικά! Έλα όμως, που μένοντας στο σπίτι αποφάσισα να το τολμήσω! Οπλίστηκα με κουράγιο, μίλησα με τη μητέρα μου, άνοιξα και όποια συνταγή βρήκα στο ίντερνετ, και άρχισα να δημιουργώ. Εντάξει δεν διεκδικώ και αστέρι Μισελέν, αλλά όσο να πεις το κατιτίς μου το έμαθα. Και όχι μόνο το έμαθα, αλλά το έψαξα κιόλας. Όχι δεν είμαι πια παραδοσιακή μαγείρισσα αλλά μία μοντέρνα σεφ, που συνδυάζει διαφορετικές γεύσεις με όσο το δυνατόν πιο υγιεινό τρόπο.

630x540 Gogo

Και κάπως έτσι άρχισα να φτιάχνω budha bowls. Διότι και γευστικά είναι, και ελαφριά-η παραλία δεν αργεί κορίτσια-και νόστιμα. Δηλαδή τι άλλο θέλει… μία μαγείρισσα για να είναι ευτυχισμένη; Παρακάτω, σου φτιάχνω την αγαπημένη μου συνταγή, η οποία αν κρίνω από τα ζωηρά της χρώματα, μάλλον θα μπει και Instagram!

Δες το βίντεο asap!