Homies: To καλύτερο look είναι το no makeup look

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Homies: To καλύτερο look είναι το no makeup look

Η ζωή είναι ωραία χωρίς μακιγιάζ

Οι μέρες που περάσαμε στην καραντίνα μάς άλλαξαν. Μάθαμε να ζούμε διαφορετικά αλλά μάθαμε και πολλά πράγματα για τον εαυτό μας. Καταλάβαμε όλοι πως, αυτό που έλειπε πραγματικά από τη ζωή μας ήταν η φροντίδα του εαυτού μας! Αυτά τα λίγα παραπάνω λεπτά περιποίησης που οφείλαμε σε εμάς, αλλά ποτέ δεν διαθέταμε. Προσωπικά κατάλαβα πως, αν και beauty editor δεν αφιέρωνα στο δέρμα μου το χρόνο που του άξιζε. Έγραφα και ξαναέγραφα για την περιποίηση αλλά... δεν έπαιρνα τον χρόνο για να την κάνω όπως πρέπει.

Όσο λοιπόν παρέμεινα σπίτι, έμεινα χωρίς μακιγιάζ και με πολύ χρόνο για φροντίδα! Φρόντισα το δέρμα μου με DIY, σπιτικές μάσκες ομορφιάς και βρήκα επιτέλους το χρόνο να κάνω πολύτιμο μασάζ στο πρόσωπό μου. Κάπως έτσι το μακιγιάζ έγινε περιττό, όχι γιατί δεν μπορούσα να κανονίσω κάποια βραδινή έξοδο, αλλά διότι απλά δεν το χρειαζόμουν.

2211

Αυτό λοιπόν που με έμαθε η καραντίνα είναι πως πρέπει να βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου. Ναι, εντάξει, μου έλειψαν οι φίλες μου και σκοπεύω να τις δω άμεσα! Να πιούμε μαζί μία FIX Άνευ και να μοιραστώ μαζί τους τη μάσκα που ανακάλυψα στην καραντίνα. Κυρίως όμως θέλω να τις δω άνευ μακιγιάζ, όπως όταν γνωριστήκαμε στο σχολείο. Και κάτι μου λέει πως ο ήχος από τα ποτήρια που θα τσουγκρίσουν θα μοιάζει με μουσική!

Αυτό που θέλω να κάνεις και εσύ είναι να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Άνοιξε μία FIX Άνευ και φτιάξε την πιο θρεπτική μάσκα προσώπου. Πάρε δύο κουτάλια από την κουζίνα και κάνε μασάζ στο δέρμα σου. Κάλεσε και τις φίλες σου για να κάνετε μαζί μία spa day άνευ άγχους! Τελικά κάποια «άνευ» είναι σίγουρα καλύτερα από πολλά «με»...

Δες το video: