Ismini, Out & About

Ismini, Out & About

Ισμήνη Νταφοπούλου

Δε θα πιστέψεις τι είδα στη βόλτα μου με το ελικόπτερο της Vichy!

Η Ισμήνη μοιράζεται μαζί μας εμπειρίες και εικόνες από το πιο πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι της..

Ήρθε επιτέλους ο Μάιος.. Καλό μας μήνα!!!

Και ήρθε επιτέλους η στιγμή που θα μοιραστώ μαζί σας όλα τα υπέροχα πράγματα που έζησα στο εκπληκτικό international press trip της εταιρείας Vichy.. Σας είχα γράψει πόσο ανυπομονούσα για το ταξίδι αυτό.. Θα ταξίδευα από την Ελλάδα παρέα με τις αγαπημένες μου σούπερ πετυχημένες, η κάθε μία στον τομέα της, Μαρία Χατζηαμάλου, Μίνα Μπιράκου και Τζούλια Κυριλή.

040601 0652

 

Εεε, όχι απλά ήταν τόσο ωραίο όσο το περιμέναμε, μπορώ να πω πως ήταν και ακόμη καλύτερο.. Από που να ξεκινήσω.. Από το εκπληκτικό spa day που μας είχαν διοργανώσει; Απίστευτη περιποίηση προσώπου στο spa hotel της Vichy με τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης προσώπου, κατευθείαν από την πηγή και τον τόπο προέλευσής τους!

FullSizeRender 2

 

Μετά το χαλαρωτικό spa day, επισκεφθήκαμε τις ιαματικές πηγές (από όπου παίρνει το τόσο πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία νερό που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της η Vichy Laboratoires). Παράλληλα, η ξεναγός μας ανέλυε όλες τις ιστορικές λεπτομέρειες αλλά και τις ιδιότητες του νερού της καθεμίας από αυτές..

IMG 2621

Φυσικά ακολούθησε σεμινάριο, όπου οι επιστήμονες της εταιρείας μας εξήγησαν πως ενώ όλα τα προϊόντα του εμπορίου περιέχουν μέχρι σήμερα maximum 20% μεταλλικό νερό, κατάφεραν τώρα να ενσωματώσουν, 89, ναι μην τρίβεις τα μάτια σου, 89% ιαματικό μεταλλικό νερό!!! Μιλάμε φυσικά για μια τεράστια καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς και μπορώ να επιβεβαιώσω (μιας και είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω), πως το προϊόν Mineral 89 της Vichy θα αλλάξει τα δεδομένα στη καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς!

040601 0093

IMG 2636

Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι όμως, ήταν την τελευταία ημέρα, όπου επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο της Vichy και παρακολουθήσαμε αναλυτικά την πορεία αλλά και όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας του προϊόντος Mineral 89, καθώς επίσης και τον τρόπο που διπλοελέγχουν όλα τα προϊόντα πριν βγουνε σε κυκλοφορία και πριν εμείς τα βρούμε τελικά στο φαρμακείο της περιοχής μας.

040601 0708

IMG 2825

 

Και φυσικά η ημέρα αυτή δεν τελειώνει εδώ.. Ο κυριότερος σκοπός όλου αυτού του ταξιδιού ήταν να καταφέρουμε να δούμε το ηφαίστειο της Vichy, όπου κάποτε ήταν ενεργό και φυσικά από εκεί ξεκίνησαν όλα για τη θρυλική αυτή εταιρεία.. Ευτυχώς ο καιρός ήταν φανταστικός και οι συνθήκες άριστες, οπότε και το ταξιδάκι αυτό ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.. Η θέα από το ελικόπτερο, άκρως εντυπωσιακή! Όταν δε φτάσαμε στο ηφαίστειο, ήταν απίστευτο το να βλέπεις αυτό το μεγαλείο της φύσης από ψηλά..

040601 0025

040601 0026

IMG 3856

Προσπάθησα να το καταγράψω όσο καλύτερα μπορούσα, κυρίως για να σας το δείξω, γιατί εμένα θα μου μείνει πραγματικά αξέχαστο! 

 

 

Αυτά και άλλα πολλά θα δεις στο βίντεο παραπάνω.. Και μη νομίζεις πως τελείωσε εδώ..
Υπόσχομαι να σας εξηγήσω περισσότερα για το Mineral 89, που θα ταράξει τα νερά στη βιομηχανία της ομορφιάς και της περιποίησης προσώπου! Έρχεται!!

 

Μείνετε συντονισμένοιιιιιι !!

 

~Περιμένω τα σχόλιά σας στο Facebook,
~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,
~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

ΧΧ, Ισμήνη

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ