Δημόσιο ξεκατίνιασμα: Διάσημο ζευγάρι χωρίζει ανταλλάσοντας υβριστικά σχόλια στο Instagram

Γωγώ Φούντα
Δημόσιο ξεκατίνιασμα: Διάσημο ζευγάρι χωρίζει ανταλλάσοντας υβριστικά σχόλια στο Instagram

Αιχμές για κέρατο και... πολλά άλλα!

Τώρα ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να σας πούμε. Οι celebrities πλέον, έχουν αφηνιάσει, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να ανοίγουν το στόμα τους και να μην ξέρουν τι λένε, εκτός αν το ανοίγουν για να πιουν αλκοόλ βέβαια, αλλά έχουν καταντήσει να ξεφτιλίζονται δημόσια, εκθέτοντας τους εαυτούς και τους αγαπημένους τους.

Οι Chris Zylka και Hanna Beth αφού λιγότερο από ένα χρόνο πριν, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς ανακοινώνοντας το χωρισμό τους. Μέχρι εδώ καλά! Το θέμα είναι βέβαια, ότι οι 2 celebrities, τους οποίους και ιδιαιτέρως διάσημους δεν τους λες, για να μας απασχολεί ο χωρισμός τους, έβαλαν λίγη παραπάνω φαντασία, προκειμένου να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο.

chris-zylka-hanna-beth 53567

Ο Chris λοιπόν, ο οποίος είναι ηθοποιός, έγραψε στο Twitter: «Όταν κάποιος εμφανίζεται στο σπίτι σας με λουλούδια, κι εσύ είσαι στο κρεβάτι σας όχι με εκείνον, τότε καλύτερα να μην μπλέκεις. Είμαι απογοητευμένος που δεν κατάλαβα πόσο ψεύτικη ήσουν και που δεν έδωσα προσοχή στα αρνητικά μηνύματα που μου έδινες. Θα ωριμάσω». Η αλήθεια είναι ότι το μήνυμά του μία σύγχυση την ανέδυε, αλλά πολλοί είπαν ότι η υπόνοια περί... κέρατου ήταν αναμφισβήτητη.

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, η Hanna, μοντέλο στο επάγγελμα, έδωσε τη δική της απάντηση: «Όταν άνθρωποι σου αποδίδουν χαρακτηρισμούς αγνόησέ τους. Μην τους δίνεις την ικανοποίηση να σε δουν να πέφτεις. Πάντα να συνεχίζεις μπροστά. Το να μην αντιδράς είναι καλύτερο από το να έχεις οποιδήποτε αντίδραση. Το να λες ψέματα για κάποιον μόνο και μόνο επειδή είσαι πληγωμένος, δε θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα».

Περαστικά παιδιά!

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη τώρα! Ο Ryan Reyonolds εξηγεί γιατί δεν ανακοινώνει το όνομα της κόρης του

Μα τι κορμί είναι αυτό; Η 26χρονη star με τις απίστευτες αναλογίες