Το τρυφερό μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου για την γιορτή της κόρης της στο Instagram

Το τρυφερό μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου για την γιορτή της κόρης της στο Instagram

Μπορεί σήμερα να μην γνώριζες πως είναι κάποια μεγάλη γιορτή, όμως είναι πολλά τα ονόματα που γιορτάζουν και ίσως μέσα σε αυτά να βρίσκεται και της κολλητής σου ή κάποιας γνωστής σου. Πάνω από 30 ονόματα βρίσκονται στην λίστα της σημερινής ημέρας και μέσα σε αυτά είναι και η κόρη της Μαρίας Κορινθίου.

Η Ισμήνη, όπως την έχουν ονομάσει οι γονείς της είναι η μοναχοκόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη και η ηθοποιός της ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσω του προσωπικού της account της στο Instagram, ανεβάζοντας την πιο τρυφερή φωτογραφία τους.

«ΙΣΜΗΝΗ.....πριγκίπισσα της Θήβας στην αρχαία μυθολογία! Ο Οιδίποδας, ο βασιλιάς της Θήβας, πατέρας της, η Ιοκάστη, η μητέρας της και τα αδέρφια της, η Αντιγόνη και οι δίδυμοι αδερφοί της Πολυνείκης και Ετεοκλής!
______________
Χρόνια πολλά λοιπόν, έρωτα μου μεγάλε, το όνομα σου τιμούμε σήμερα! Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα, μεγάλη και τρανή να γίνεις σαν το όνομα σου! Χρόνια πολλά ΙΣΜΗΝΗ μου! Σε αγαπώ από εδώ, ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα! ?? #Ismini #princess #nameday #isminou #love #iloveyou #motheranddaughter #loveforever #❤», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της, συγκεντρώνοντας πλήθος like και σχολίων που έδιναν τις ευχές τους.