Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας: Η topless φωτό της Kim Kardashian σαρώνει το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας: Η topless φωτό της Kim Kardashian σαρώνει το Instagram

Και προκαλεί εγκεφαλικά

Η άνεση της Kim Kardashian με το σώμα της και τον φωτογραφικό φακό είναι γνωστή αρκετά χρόνια τώρα. Όπως σίγουρα θα θυμάσαι το απαγορευμένο tape της ήταν αυτό που την έκανε γνωστή, οπότε καμία περιέργεια δεν μας προκαλείται όταν εκείνη επιλέγει να εμφανιστεί γυμνή ή έστω ημίγυμνη στα social media.

Βλέπεις δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που το κάνει, οπότε μόνο να θαυμάσουμε το κορμί της μπορούμε. Δεν ξέρουμε αν θυμάσαι πέρυσι λίγο πριν βγει το 2016 έκανε και πάλι την εμφάνιση της με μία mirror selfie στην οποία όμως ήταν τελείως γυμνή. Φέτος ξεκίνησε τη νέα χρονιά ποστάροντας στο Instagram account της μία φωτογραφία στην οποία φορούσε μόνο το εσώρουχο της.

Το πρόσωπο της φαινόταν ελάχιστα, αλλά αυτό καθόλου δεν μας πείραξε, αφού το αψεγάδιαστο και θανατηφόρο κορμί της ήταν αυτό που έκανε όλη τη ζημιά. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της επάνω σε λευκά σεντόνια, φορώντας μόνο ένα λευκό ψηλόμεσο εσώρουχο που αναδείκνυε υπέροχα τα οπίσθια της, έκανε και για μία ακόμη φορά τον πανικό της και εμείς μείναμε να τη χαζεύουμε.

47C8AAA600000578 0 image a 20 1515168859054

Διάβασε επίσης: Η κρίσιμη κατάσταση που βίωνε η Kim Kardashian και εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα

Η Kim Kardashian ποζάρει και πάλι ολόγυμνη με την πιο γελοία δικαιολογία