Survivor 2: Ο Πάνος Θεοδώρου, έκανε το πρώτο post στο Instagram, μετά την αποχώρηση του

Survivor 2: Ο Πάνος Θεοδώρου, έκανε το πρώτο post στο Instagram, μετά την αποχώρηση του

Πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό

Μία εβδομάδα μας χωρίζει από τον μεγάλο τελικό του Survivor 2 και όλοι ανυπομονούμε να δούμε ποιος/α είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ως Survivor της χρονιάς. Μέχρι στιγμής από την τελική τετράδα γνωρίζουμε μόνο ένα άτομο και αυτό δεν είναι άλλο από την Κατερίνα Δαλάκα. Τους υπόλοιπους τρεις θα τους μάθουμε την επόμενη Τρίτη, μετά και το τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποχώρησε ήδη από τον Άγιο Δομίνικο και σε λίγο θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Πριν από αυτόν όμως έφυγε και ο Πάνος Θεοδώρου από τους Μαχητές, ο οποίος στο προτελευταίο συμβούλιο, ήταν υποψήφιος, παρέα με τους Ηλία και Νικόλα. Ο sexy αυτός άντρας των Μαχητών επέστρεψε και στα social media και ανέβασε και την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram.

Δες και αυτό: Τέλος το Survivor για τον Σάκη Τανιμανίδη

«I’am not survivor, I’am a warrior!! Μετά απο 4 σχεδόν μήνες αυτο το όμορφο ταξίδι για μένα έφτασε στο τέλος του.. παρά τις δυσκολίες δεν σταμάτησα ποτέ να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος. Όσες φορές και αν έπεσα βρήκα την δύναμη να σηκωθώ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω ως το τέλος υγιείς. Επιστρέφω στην Ελλαδα που τόσο μου έχει λείψει, γεμάτος εμπειρίες, φίλους και πολύ ενέργεια. Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξη όλο αυτο το διάστημα που αγωνιζόμουνα στο survivor και εύχομαι να σας έκανα περήφανους. #survivorgreece #survivorgr #survivor2018 #teamtheodorou #teampanos #skaitv #underarmour #underarmourgreece #animalmovement #maxites», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Δες τη στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Survivor: Η συγκινητική ανάμνηση του Ντάνου, έναν χρόνο μετά τον τελικό