Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Το παρασκήνιο της απιστίας του NBAer αποκαλύφθηκε δημόσια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Το παρασκήνιο της απιστίας του NBAer αποκαλύφθηκε δημόσια

Όλα όσα δεν έμαθες

Έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε που μάθαμε για το σκάνδαλο απιστίας του Tristan Thompson στην Khloe Kardashian, όσο ακόμη εκείνη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Ήταν μία κίνηση αρκετά άκομψη και προσβλητική προς το πρόσωπό της και της αξίζει ένα μπράβο που βρήκε το κουράγιο να τον συγχωρήσει.

Πέντε μήνες μετά, βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες και λεπτομέρειες, σχετικά με το σκάνδαλο απιστίας του NBAερ. Πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα trailer της mid-season του KUWTK, γίνεται γνωστή η απιστία του Tristan, με την Kim Kardashian να κάνει φανερή εξαρχής τη δυσαρέσκειά της και τον εκνευρισμό της.

Δες και αυτό: Βρε πώς ψήλωσε η Kourtney Kardashian: Τι ακριβώς έχει συμβεί με τις διάσημες αδερφές

Εκνευρισμός, που στην Khloe δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Πιθανότατα επειδή ήταν ετοιμόγεννη και είχε το μυαλό της στην κόρη της. «Τα πράγματα που μπορώ να ελέγξω, πρέπει να είμαι ικανή να τα ελέγξω», φαίνεται να λέει η reality star, όσο την ετοίμαζαν για την αίθουσα τοκετού.


https://www.instagram.com/p/Bn4Cw6vBA2o/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η Kim Kardashian φυσικά έκανε γνωστές τις σκέψεις της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουν και άλλο βίντεο του; Τον έκανα unfollow από το Instagram. Τον μισώ και δεν λυπάμαι καθόλου», με την Kris να προσθέτει: «Είναι από τους τύπους που κάνουν κάτι μόνο με δεύτερες γυναίκες. Ποτέ με πρώτες». (σ.σ κι ένα δίκιο το έχει εδώ η μαμά και μάνατζερ)

Η συνέχεια έπειτα είναι η γνωστή. Η Khloe Kardashian γέννησε, το θέμα ψιλοξεχάστηκε, ο Tristan έδειξε μετανιωμένος και η reality star δεν πήρε ποτέ θέση δημόσια γι’ αυτό το θέμα.

Δες και αυτό: H Κhloe είναι στα καλύτερα της με τον Tristan τελικά και υπάρχει σέξι βίντεο του ζευγαριού