Κινδύνευσε η Meghan Markle στα νησιά Fiji: Χρειάστηκε επέμβαση σωματοφύλακα για να φυγαδευτεί

Κινδύνευσε η Meghan Markle στα νησιά Fiji: Χρειάστηκε επέμβαση σωματοφύλακα για να φυγαδευτεί

Σε πανικό η Meghan, απογοήτευσε το πλήθος

H επίσκεψη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στα νησιά Fiji, στα πλαίσια της περιοδείας τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία δεν κύλησε όπως φαντάζονταν το πριγκιπικό ζεύγος.

Κι αυτό γιατί η 37χρονη Markle αναγκάστηκε να διακόψει την επίσκεψή της σε μάρκετ στη Suva, την πρωτεύουσα των Fiji στην οποία θα είχε συνάντηση με γυναίκες του ΟΗΕ και φυγαδεύτηκε μέσα σε πέντε λεπτά από άντρες ασφαλείας.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη θα είχε διάρκεια 20 λεπτών και η Markle θα μιλούσε με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, όμως όπως υποστηρίζει το παλάτι υπήρξε κενό ασφαλείας εξαιτίας του συγκεντρωμένου πλήθους με αποτέλεσμα η εγκυμονούσα δούκισσα να αναγκαστεί μέσα σε πανικό να εγκαταλείψει το μάρκετ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Τι κοινό έχει η Μαίρη Συνατσάκη με τη Meghan Markle;

Στις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε απογοητευμένος ενώ η υγρασία και η αφόρητη ζέστη έκαναν τη δούκισσα να ασφυκτιεί.

Ασπίδα μπροστά στη Markle ήταν η ξανθιά σωματοφύλακάς της, η οποία και εξασφάλισε την σίγουρη φυγάδευση της δούκισσας και η οποία έχει αντικαταστήσει τον επί 30 χρόνια σωματοφύλακα του Harry που συνταξιοδοτήθηκε.


https://www.instagram.com/p/BpTqDFMh6Ih/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading