Η δημόσια συγνώμη της Kim Kardashian για το ρατσιστικό της σχόλιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δημόσια συγνώμη της Kim Kardashian για το ρατσιστικό της σχόλιο

Τουλάχιστον αναγνώρισε το λάθος της

Μετά από ένα 24ωρο μεταμφιέσεων, το Halloween ανήκει στην ιστορία για τη φετινή χρονιά και η Kim Kardashian για μία ακόμη φορά κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της. Πριν από κάποιες ώρες διάβασες για την reality star και το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε για όλους αυτούς που δεν αντιλήφθηκαν, πως εκείνη και ο κολλητός της ντύθηκαν Pamela Anderson και Tommy Lee στο πάρτι της Kendall.

Η 38χρονη reality star τους χαρακτήρισε καθυστερημένους και φυσικά αυτό ήταν ένα σχόλιο που δεν άρεσε σε κανέναν. Ένα ρατσιστικό σχόλιο που φυσικά φάνηκε άσχημο τόσο για τους ανθρώπους αυτούς που αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα, όσο και για εκείνους που τους σύγκρινε μαζί τους.

Αυτό το είδες; Heidi Klum: Το φετινό Halloween κοστούμι της ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Και μπορεί να της πήρε κάποιες ώρες να το καταλάβει το λάθος της, όμως τελικά ζήτησε δημόσια συγνώμη γι’ αυτήν της την κίνηση. Συγκεκριμένα μιλώντας στο TMZ η Kim ανέφερε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για ό, τι είπα σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβηκε στα social media και ήταν ακατάλληλο και με ευαίσθητο περιεχόμενο στην κοινότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Προσπαθώ να μαθαίνω από τα λάθη μου και αυτό ήταν από αυτές τις στιγμές. Να γνωρίζετε ότι η πρόθεσή μου είναι πάντα αγνή, και στην περίπτωση αυτή, ήταν ένα λάθος. Συγγνώμη».

Και κάπου εδώ θα συμπληρώσουμε το γνωστό: «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Αφού κατάλαβε πόσο λάθος και άτοπο ήταν αυτό έστω και αργά, πάλι καλά.

Δες και αυτό: Αυτό ήταν γρήγορο! Το διάσημο ζευγάρι συγκατοικεί μετά από ένα μήνα σχέσης