Η Khloe Kardashian δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες της True Thompson από τη γέννησή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες της True Thompson από τη γέννησή της

Αν δεν πρόλαβες τα stories της, δες τις εδώ

Αυτό το κείμενο θα μπορούσε σίγουρα να ξεκινήσει με την έκφραση «δες τις φωτογραφίες πριν κατέβουν», μιας και οι νέες και σπάνιες φωτογραφίες της μικρής True, βρίσκονται στα stories της Khloe Kardashian, που σε λιγότερο από 24 ώρες θα εξαφανιστούν. Οπότε αν δεν τις πρόλαβες, εμείς έχουμε φροντίσει γι’ αυτό.

Αυτή τη στιγμή τα επεισόδια του KUWTK βρίσκονται στο διάστημα εκείνο του περασμένου Απριλίου, που η Khloe έφερε εσπευσμένα στον κόσμο την κόρη της, εν μέσω της κρίσης στη σχέση της με τον Tristan Thompson. Όπως η ίδια αναφέρει στα stories της, νιώθει πολύ άσχημα να βλέπει ξανά έστω και στην τηλεόραση αυτές τις στιγμές, όμως ο ερχομός της κόρης της ήταν το καλύτερο δώρο.

Όπως θα δεις και μόνη σου στη gallery παρακάτω, η reality star ανέβασε φωτογραφίες της κόρης της από την ημέρα της γέννησης της, τις οποίες και δεν είχαμε δει μέχρι αυτό το διάστημα άλλη φορά. Η True είναι ένα μικροσκοπικό πλασματάκι στην αγκαλιά της μαμάς της και είναι αλήθεια ό,τι πιο γλυκό είδαμε αυτή τη μουντή Δευτέρα.

Δες τις φωτογραφίες της True στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη: Η αντίδραση της Kim Kardashian στον Tristan Thompson, που έγινε viral