Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας, που δεν είχες δει μέχρι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας, που δεν είχες δει μέχρι σήμερα

Υπέροχη φωτογραφία

Πάει ενάμισης μήνας (και κάτι) από τότε που η πριγκίπισσα Ευγενία και ο αγαπημένος της Jack Brooksbank ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στις 12 Οκτωβρίου το κάστρο του Windsor γέμισε και πάλι με κόσμο, πέντε μήνες μετά τον γάμο του Harry και της Meghan Markle, που παρακολούθησε τη γαμήλια τελετή της νεαρής πριγκίπισσας. Η σύγκριση ανάμεσα στα δύο ξαδέρφια ήταν δυστυχώς αναπόφευκτη και αν μας ρωτάς, η Ευγενία αντέγραψε πολλά πράγματα από τον γάμο του Harry.

Ωστόσο κι εκείνη ξεχώρισε με τον δικό της τρόπο εκείνη τη μέρα, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για τον γάμο της. Και αυτό το κάνει ακόμη και σήμερα, ενάμιση μετά, που βλέπουμε αδημοσίευτες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, που δεν είχαμε δει έως σήμερα. Μία από αυτές ήταν και αυτή που ανέβασε η Ευγενία εχθές στο account της στο Instagram.

Αν και χθες δεν ήταν Πέμπτη η Ευγενία έκανε ένα throwback από την ημέρα του γάμου της, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα, πως ήταν μία από τις καλύτερες και πιο υπέροχες ημέρες της ζωής της. Η Ευγενία και ο Jack ποζάρουν σε ασπρόμαυρο φόντο λίγο μετά τον γάμο τους πλημμυρισμένοι από αγάπη και ευτυχία. Το πλατύ χαμόγελό τους άλλωστε τα λέει όλα.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Αυτή την αποκάλυψη για το μωρό του Harry και της Meghan δεν τη περιμέναμε