GNTM: Τη νέα φιλία που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι, την κατάλαβες;

GNTM: Τη νέα φιλία που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι, την κατάλαβες;

Είμαστε σίγουρες πως δεν την παρατήρησες

Μόλις μερικές ώρες μας χωρίζουν από το νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model και ανυπομονούμε ήδη πάρα πολύ. Έχουμε δει ήδη το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου και ο καυγάς ανάμεσα στην Ειρήνη Ερμίδου και την Ξανθούλα, ομολογουμένως μας έχει κινήσει την περιέργεια και θέλουμε να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μήπως είναι η αυριανή μέρα αυτή που η Ξανθούλα αποχωρεί λόγω των θεμάτων που έχει με την υγεία της; Θ το ανακαλύψουμε σε λίγες ώρες. Μέχρι τότε όμως έχουμε μια ερώτηση να σου κάνουμε. Εσύ στο επεισόδιο της προηγούμενης Τρίτης, παρατήρησες τη νέα φιλία που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι; Ή μήπως δεν έδωσε καθόλου σημασία στα λόγια μιας κοπέλας;

Αν το παρακολούθησες από την αρχή, αλλά και κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, τότε θα είδες, πως έχει δημιουργηθεί μία περίεργη φιλία ανάμεσα στην Άννα Τσακουρίδου και την Εύη Ιωαννίδου. Ναι, καλά διάβασες. Τα δύο αυτά κορίτσια φάνηκε να ήρθαν κάπως πιο κοντά και αυτό αποκάλυψε η Άννα και κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως δεν ξέρει πώς ακριβώς συνέβη αυτό και πως ανησυχεί και η ίδια.

Δες και το βίντεο παρακάτω και θα πειστείς. Πιστεύεις πως η τριάδα της φωτιάς επανενώνεται με καινούργιο μέλος;


https://www.instagram.com/p/BqZsOA2Fys5

Διάβασε ακόμη: GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά και δεν την αναγνωρίσαμε