Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Στο γάμο της Ευγενίας έγινε κάτι που κανείς δεν κατάλαβε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Στο γάμο της Ευγενίας έγινε κάτι που κανείς δεν κατάλαβε

Τι συνέβη;

Πριν από ενάμιση μήνα η πριγκίπισσα Ευγενία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της Jack Brooksbank στο ίδιο παρεκκλήσι που παντρεύτηκε και ο Harry με τη Meghan. Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ την ίδια μέρα έγινε και η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Meghan στην οικογένεια.

Ωστόσο κυκλοφόρησε μία λεπτομέρεια από τον συγκεκριμένο γάμο, που σχετίζεται με το royal ζευγάρι Harry-Meghan, την οποία δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η Telegraph αναφέρει πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν παρευρέθηκαν στην απογευματινή τελετή του γάμου στο Royal Lodge του Windsor, όμως ο Harry αργότερα πέρασε για ένα ποτό χωρίς τη Meghan. Μάλιστα μια πηγή κοντά στους Yorks (aka η οικογένεια της Ευγενίας) είπε στη ρεπόρτερ Camilla Tominey, πως η Ευγενία δυσαρεστήθηκε πολύ με την απουσία του ζευγαριού.

Ο πρίγκιπας William με την Kate από την άλλη και έδωσαν το παρών και διασκέδασαν πολύ. Την αλήθεια μας ωστόσο θα σου την πούμε, δεν περιμέναμε ποτέ πως ο Harry θα πήγαινε σε εκδήλωση χωρίς τη σύζυγό του. Ο λόγος απουσίας της Meghan παραμένει άγνωστος, ωστόσο εικασίες εστιάζουν πως συνέβη λόγω της εγκυμοσύνης της ή επειδή έπρεπε να προετοιμαστούν για το βασιλικό ταξίδι τους στην Αυστραλία.

Διάβασε ακόμη: H… τρομακτική αλήθεια για το νέο σπίτι της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry