#GoT: Η Emilia Clarke αποχαιρέτισε τη Daenerys Targaryen με τα πιο συγκινητικά λόγια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#GoT: Η Emilia Clarke αποχαιρέτισε τη Daenerys Targaryen με τα πιο συγκινητικά λόγια

Tι έγραψε για το τέλος η ηθοποιός;

Αν είσαι φαν του Game Of Thrones, τότε αυτή η Δευτέρα δεν σε βρίσκει μέσα στον ενθουσιασμό, αφού η αγαπημένη σου σειρά έριξε αυλαία εχθές το βράδυ. Δεν είμαστε εδω όμως για να σου κάνουμε κάποιο spoiler μιας και ούτε κι εμείς έχουμε δει τι συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά για να μοιραστούμε μαζί σου τα λόγια ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου της σειράς.

Η Emilia Clarke (aka Daenerys Targaryen) ανέβασε εχθές το βράδυ κάποιες φωτογραφίες στο Instagram account της, γράφοντας στο caption κάποια πολύ συγκινητικά και σημαντικά λόγια. Η 32χρονη πρωταγωνίστρια αποχαιρέτισε τη σειρά και μαζί της την αποχαιρετίσαμε κι εμείς.

«Το να βρω τις λέξεις για να γράψω αυτή την ανάρτηση με άφησε συγκλονισμένη με το πόσα θέλω να πω, αλλά και το πόσο μικρός είναι ο λόγος σε σύγκριση με όλα αυτά που σημαίνουν για μένα η Dany και η σειρά. Το κεφάλαιο «mother of dragons» έχει πάρει ολόκληρη την ενήλικη ζωή μου. Αυτή η γυναίκα έχει πάρει όλη την καρδιά μου. Έχω ιδρώσει στη φωτιά του δράκου, έχω ρίξει πολλά δάκρυα για όσους εγκατέλειψαν την οικογένειά μας νωρίς και έστυψα το μυαλό μου προσπαθώντας να κάνω την Khaleesi, τις ενέργειες (και τα ονόματα) που μου δόθηκαν, δικαιοσύνη.

Το Game of Thrones με έχει διαμορφώσει ως γυναίκα, ως ηθοποιό και ως άνθρωπος. Εύχομαι ο μπαμπάς μου να ήταν εδώ τώρα για να δει πόσο μακριά έχουμε πετάξει. Αλλά σε εσάς, αγαπητοί μαγευτικοί οπαδοί, σας χρωστάω πολλά ευχαριστώ, για το σταθερό βλέμμα σας σε αυτό που έχουμε κάνει και σε ότι έχω κάνει με έναν χαρακτήρα που ήταν ήδη στην καρδιά πολλών. Χωρίς εσάς δεν υπάρχουμε εμείς. Και τώρα όλα τελείωσαν», τάδε έφη Emilia και τα δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια μας.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery.