Αυτό το κορίτσι από το GNTM «έκλεψε» την καρδιά του Νίκου Οικονομόπουλου

Αυτό το κορίτσι από το GNTM «έκλεψε» την καρδιά του Νίκου Οικονομόπουλου

Μετά τον χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, το οποίο όμως είχε «άδοξο» τέλος. Πριν από περίπου έναν μήνα το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, κι έτσι δεν είναι πια μαζί.

Και ενώ έχει περάσει μόνο λίγο χρονικό διάστημα, φήμες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής έχει βρει και πάλι τον έρωτα, και μάλιστα στα μάτια μοντέλου που γνώρισες μέσα από το Greece’s Next Top Model. Μπορεί να μην τη θυμάσαι γιατί ήταν από τα πρώτα κορίτσια που έφυγε από το reality μοντέλων, όμως η Σοφία Ζαχαριάδου είχε ξεχωρίσει για την ομορφιά, αλλά και τον χαρακτήρα της. Δεν κατάφερε να συνεχίσει το όνειρό της στο GNTM όμως δεν έφυγε από τον χώρο του modelling.

Φήμες λοιπόν που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα τη θέλουν να έχει «κλέψει» την καρδιά του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος έχει πια χωρίσει με την Ευαγγελία. Η κοκκινομάλλα καλλονή πάντως πρωταγωνιστεί και στο νέο video clip του τραγουδιστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως γνωρίστηκαν στα γυρίσματα.

Αλήθεια ή ψέματα, ποιος ξέρει; Θα μάθουμε σύντομα!