Άβολο! Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Harry πριν τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άβολο! Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Harry πριν τη Meghan Markle

Αυτή τη λεπτομέρεια δεν τη γνωρίζαμε

Την Κυριακή που μας πέρασε είδαμε στο Instagram μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry παρέα με τον γιο του Archie, με την οποία τίμησαν τη γιορτή του πατέρα. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι το account του Sussex Royal ανανεώθηκε και είδαμε τον δούκα να κρατά αγκαλιά τον γιο του Archie, του οποίου και είδαμε πρώτη φορά το προσωπάκι από τόσο κοντά μετά τη γέννηση του.

Κι ενώ κατά διαστήματα ακόμη χαζεύουμε αυτή την απίστευτα όμορφη φωτογραφία τους πέφτουμε πάνω σε μία είδηση για τον Harry, η οποία ομολογουμένως μας ξάφνιασε. Ε και κάπως μας φάνηκε άβολη δεν στο κρύβουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο πρίγκιπας Harry έβγαινε ραντεβού με ένα μοντέλο λίγο πριν γνωρίσει τη Meghan Markle. Στο βιβλίο Harry: Conversations With the Prince της Angela Levin, ο πρίγκιπας δεν ήταν single όταν γνώρισε τη Meghan σε blind date. Για την ακρίβεια έβγαινε με το μοντέλο Sarah Ann Macklin.

Η βιογράφος ισχυρίζεται πως ο Harry γνώρισε τη Sarah Ann σε ένα πριβέ πάρτι, όπου και αντάλλαξαν αριθμούς και ξεκίνησαν να επικοινωνούν με μηνύματα. Οι δυο τους βγήκαν μερικά ραντεβού το 2016, όμως αυτό δεν ευοδώθηκε. Η Levin μάλιστα αναφέρει πως αυτό μεταξύ τους ήταν απλά και μόνο ένα φλερτ.

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες της Sarah Ann και οραματίσου τη στο πλευρό του Harry. Ποια από τις δύο προτιμάς;