Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ίσως την πιο σημαντική κίνηση στην σχέση της με την Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ίσως την πιο σημαντική κίνηση στην σχέση της με την Kate Middleton

Και αυτό που συνέβη καταβάθος το περιμέναμε

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αποδείξει με πολλούς τρόπους πως δεν ξεχωρίζει κάποιο από τα εγγόνια της και πως με όλα έχει την ίδια συμπεριφορά, και τους συμπεριφέρεται ισότιμα. Και αυτό συνέβη ακόμη μια φορά, που η μονάρχης της Αγγλίας έκανε κάτι για την Kate Middleton. Μπορεί πέρυσι να συζητήθηκε αρκετά η απόφασή της να δώσει στη Meghan Markle να πατρονάρει τις χορηγίες και το φιλανθρωπικό έργο των τεχνών και του θεάτρου, όμως και για την Kate συνέβη κάτι αντίστοιχο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ λοιπόν έδωσε στη δούκισσα του Cambridge να πατρονάρει κάτι το οποίο της ταιριάζει γάντι, και που σίγουρα τη χαροποίησε ιδιαίτερα. Έπειτα από 67 χρόνια που η βασίλισσα είχε την δικαιοδοσία στην κοινότητα αυτή, την πέρασε στην Kate Middleton, αποδεικνύοντας μας, πως ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που μπορούν να κάνουν.

Από εχθές η Kate Middleton ηγείται πλέον της βασιλικής φωτογραφικής κοινότητας (aka The Royal Photographic Society). Τον ρόλο αυτό μέχρι πρότινος κατείχε η Ελισάβετ, η οποία πια αποφάσισε να τον περάσει στην σύζυγο του William και «εγγονή» της.