Η πρώην παίκτρια του Survivor ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Η πρώην παίκτρια του Survivor ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Θέλουμε λίγο να εστιάσεις στους κοιλιακούς της

Το καλοκαίρι είναι πια επίσημα εδώ και ο καύσωνας που επικρατεί τις τελευταίες μέρες μας έχει κάνει να το καταλάβουμε για τα καλά. Η κινήσεις μας είναι μετρημένες και τίποτα δεν γίνεται χωρίς την χρήση κλιματιστικού. Κι εκεί που νομίζεις πια πως έχεις αρχίσει να δροσίζεσαι, έρχεται αυτό το sexy κορίτσι και πρώην παίκτρια του Survivor και μας κάνει να ιδρώσουμε ακόμη πιο πολύ.

Και στο σημείο αυτό έχουμε μια ερώτηση, βασική: Τι κοιλιακοί είναι αυτοί κορίτσι μου; Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor 1, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram account της, στις οποίες φορούσε ένα κόκκινο μπικίνι και τα μάτια μας έκαναν καρδούλες.

Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο και δεν μπορέσαμε να μετρήσουμε με ευκολία τα κουτάκια στην κοιλιά της. Η νεαρή τραγουδίστρια μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πόσο sexy είναι, αλλά μας έχει δείξει και πόσο σκληρά γυμνάζεται για να έχει αυτό το σώμα. Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, λέμε να σε αφήσουμε να τη δεις μόνη σου.



Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019