Κατερίνα Καινούργιου Δεν φαντάζεσαι σε ποια περιοχή του πλανήτη βρίσκεται αυτή τη στιγμή (photos)

Κατερίνα Καινούργιου Δεν φαντάζεσαι σε ποια περιοχή του πλανήτη βρίσκεται αυτή τη στιγμή (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Την αφήσαμε στην Κέρκυρα και δεν φαντάζεσαι που βρίσκεται 

Θυμάσαι που είχαμε αφήσει την Κατερίνα Καινούργιου στην Κέρκυρα, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο πλευρό του νέου της αγαπημένου;

Η παρουσιάστρια που λατρεύει τα ταξίδια και δεν το κρύβει, δεν βρίσκεται πια στο Ιόνιο αλλά ούτε και στην Ελλάδα.

Η Καινούργιου που την αφήσαμε με μαγιό και με βόλτες στα σοκάκια της Κέρκυρας, μετά από εβδομάδες στην Μύκονο, αποφάσισε να επισκεφτεί με τον αγαπημένο της έναν βροχερό προορισμό.

Η ίδια μας έδειξε και την θέα που απολαμβάνει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, στην άλλη άκρη του κόσμου. Η θέα είναι απλά εντυπωσιακή ενώ δεν σταμάτησε εκεί.

katken85 67962033 397070321013121 6720010093455808346 n

Με μια σειρά από stories στο Instagram, η παρουσιάστρια που θα την βρούμε και τον φετινό χειμώνα στο πρωινό του Open, μας έδειξε και τα ιδιαίτερα πιάτα που απολαμβάνει στο μακρινό της ταξίδι.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως ενώ βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο εστιατόριο και δημοσιεύει stories με τα ίδια πιάτα, ο αγαπημένος της Κατερίνας αποφεύγει να ταγκάρει την παρουσιάστρια.

Η ίδια είχε μάλιστα εξηγήσει μετά τον προηγούμενο χωρισμό της πως δεν θέλει να κάνει ποτέ πια κάποια δήλωση επίσημα για την προσωπική της ζωή.

Πάντως, αυτό το ταξίδι στο Τόκιο της μακρινής Ιαπωνίας, φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει την Κατερίνα και ποιος ξέρει, ίσως και να την δούμε σε κάποια κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το Τόκιο παρακάτω.