Απαρηγόρητος ο πρίγκιπας Harry; Η πρώην του παντρεύεται έναν.... σωσία του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απαρηγόρητος ο πρίγκιπας Harry; Η πρώην του παντρεύεται έναν.... σωσία του

Μερικά πράγματα ίσως και να είναι καρμικά

Ο πρίγκιπας Harry ήταν αναμφίβολα το πιο άτακτο μέλος της βασιλικής οικογένειας και εδώ που τα λέμε δεν είχαν περάσει και λίγες γυναίκες από τη ζωή του. Πλέον όμως είναι ένας υπέροχος σύζυγος και μπαμπάς και τρελά ερωτευμένος με τη Meghan Markle. Μία από τις πρώην του μάλιστα παντρεύεται και η σύμπτωση που τους ενώνει είναι απίστευτη.

Η Cressida Bonas που είχε σχέση με τον πρίγκιπα Harry από το 2012 έως το 2014, ανακοίνωσε πως παντρεύεται, και κάπως έτσι μια ακόμη πρώην του άτακτου πρίγκιπα βρήκε τον δρόμο της. Ποια είναι όμως η σύμπτωση; Ο μέλλον σύζυγός του μοντέλου και ηθοποιού, έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με τον πρίγκιπα.

Ο Harry Wentworth-Stanley και η Cressida Bonas θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας και την ανακοίνωση έκανε ο Harry στο Instagram του πριν από μερικά 24ωρα, ανεβάζοντας μία φωτό από το Nantucket στη Μασαχουσέτη. Η φωτογραφία απαθανάτιζε τους δυο τους σε ένα λιβάδι, με την πρώην του πρίγκιπα να επιδεικνύει το δαχτυλίδι της και το caption να γράφει: «we’re getting married (aka παντρευόμαστε)».

cressida bonas 50074705 111664869950513 4264694879783016503 n

Το ζευγάρι βγαίνει τα τελευταία δύο χρόνια σύμφωνα με το People, όμως και οι δύο ήταν αρκετά «προστατευτικοί» με τη σχέση τους και κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Η Cressida Bonas μάλιστα πέρυσι είχε πάει στον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle. Αρκετά cool δεν νομίζεις;

Δεν είναι βέβαια σαν τη Chelsy Davy, η οποία «έλιωσε στο κλάμα» μια βδομάδα πριν το γάμο του όταν εκείνος την κάλεσε να της πει πως πλέον έχουν τελειώσει οριστικά και πως πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της.


https://www.instagram.com/p/BjAFhdRFOxK

Όσο για την αντίδραση του πρίγκιπα Harry, τα βρετανικά tabloids τον θέλουν σε κατάσταση σοκ από τον αρραβώνα της πάλαι ποτέ αγαπημένης του με την οποία είχαν μια μακροχρόνια σχέση.



Εμείς βέβαια, με δεδομένο πως η Bonas έδωσε γελαστή το παρόν στον γάμο του Harry με την Markle το 2018, θεωρούμε πως ο Harry δεν είναι καθόλου σοκαρισμένος!

Δες στη gallery που ακολουθεί τις υπόλοιπες φωτό της Cressida με τον αρραβωνιαστικό της.