Αντέχεις να δεις το six pack της Δέσποινας Βανδή, χωρίς κανένα ρετούς;

Αντέχεις να δεις το six pack της Δέσποινας Βανδή, χωρίς κανένα ρετούς;

Μας κάνει πλάκα έτσι;

Η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο μήνα μας έχει δείξει τον πιο αληθινό εαυτό της, μέσα από το Instagram account της. Αμακιγιάριστες και αρετουσάριστες φωτογραφίες, φωτογραφίες με μπικίνι, no make up selfies και το αψεγάδιαστο κορμί της σε πρώτο πλάνο στο feed μας. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν διστάζει ούτε να τσαλακωθεί, ούτε να μας δείξει τον πραγματικό της εαυτό, και το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αυτό ακριβώς.

Η 50χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, είναι πλήρως συμφιλιωμένη με την ηλικία της και δεν προσπαθεί σε καμία περίπτωση να δείξει κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι. Η Δέσποινα Βανδή εκτός από μαμά δύο υπέροχων παιδιών είναι και σωματάρα και αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.



Πριν από μερικές ώρες μάλιστα ανέβασε στο account της στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία μας έδειξε τους απίστευτους κοιλιακούς της και μας άφησε ειλικρινά με το στόμα ανοιχτό. Και δεν υπάρχει καμία υπερβολή στα λόγια μας. Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα απίστευτο six pack, το οποίο φυσικά και δεν δίστασε να μας δείξει. Αντιλαμβάνεσαι βέβαια, πως ότι και αν τρώγαμε μας έπεσε από τα χέρια, και στο σημείο αυτό υποσχεθήκαμε πως τα παγωτά και τα γλυκά τελείωσαν για εμάς φέτος.

Η επόμενη επίσκεψή μας θα είναι στο γυμναστήριο, και το στόμα μας θα ανοίγει μόνο για να μετρήσουμε τις αναπνοές στους κοιλιακούς που θα κάνουμε. «Λοιπόν! Όσο κάτσαμε, κάτσαμε! Αφήστε τώρα τις δικαιολογίες και τα...πιρούνια κάτω!!! Πάμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας! Μια ωρίτσα την ημέρα! Έστω 45’!Επιλεξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας! Μην το διαπραγματεύεστε! Θα είναι η δική σας ώρα! Κάντε το προτεραιότητα σας! Θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεση σας! Εσείς ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί! Βγείτε για γρήγορο περπάτημα!», έγραψε στο caption της φωτογραφίας της.