Δανάη Λιβιεράτου: Θυμάσαι πώς ήταν πριν δέκα ολόκληρα χρόνια; (photos)

Δανάη Λιβιεράτου: Θυμάσαι πώς ήταν πριν δέκα ολόκληρα χρόνια; (photos)

Δανάη Λιβιεράτου: Η μικρότερη κόρη του Λάμπη και της Εύης Αδάμ συνεχίζει τις διακοπές της

Δεκαεπτά ετών είναι σήμερα η Δανάη Λιβιεράτου. Η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές κυρίως στην Ίο, στο νησί των Κυκλάδων στο οποίο βρίσκεται ακόμα η όμορφη καλλονή.

Η Δανάη που έχει μια υπέροχη φωνή, φαίνεται πως διαθέτει τα γονίδια για να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της Λάμπη στο τραγούδι αλλά και την ομορφιά για να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ σαν την μαμά της.

Η Δανάη δεν έκρυψε και την μελαγχολία της για το καλοκαίρι που τελειώνει σε ένα story της στο Instagram στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά:
Summer is ending and I cant even blink.

danai

Κι ενώ το καλοκαίρι τελειώνει και η Λιβιεράτου ετοιμάζεται για τον τελευταίο χρόνο στα θρανία, εμείς κάνουμε ένα throw back δέκα χρόνια νωρίτερα, όταν η Δανάη ήταν μόλις επτά ετών.

Οι φωτογραφίες στο πλευρό των γονιών της αλλά και της μεγαλύτερης αδερφής της Νεφέλης θα σε πείσουν πως από μικρή η Δανάη ήταν μια καλλονή. Σαν χτες άλλωστε θυμόμαστε, εκείνη την Τρίτη του 2002 που η καλλονή μαμά της την έφερε στον κόσμο.