Πέρασαν δύο χρόνια για να τιμήσει η Meghan Markle την μνήμη της Diana: Ο ρόλος του γιου της Archie

Πατούλια Κατερίνα
Πέρασαν δύο χρόνια για να τιμήσει η Meghan Markle την μνήμη της Diana: Ο ρόλος του γιου της Archie

Meghan και Harry ετοιάζονται να τιμήσουν την Diana

Στις 31 Αυγούστου, σε έξι μέρες από σήμερα, συμπληρώνονται 22 ολόκληρα χρόνια από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana σε ηλικία 36 ετών στο τραγικό εκείνο δυστύχημα στο Παρίσι.

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William συνήθιζαν να επισκέπτονται τον τάφο της μητέρας τους και να τιμούν την μνήμη της τόσο στα γενέθλια όσο και στην επέτειο του θανάτου της.
Και όπως αναφέρει η εφημερίδα Express, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ διαφορετικά για την σχέση που έχουν οι δύο πρίγκιπες μεταξύ τους κι αυτό αποτυπώνεται και στον τρόπο που τίμησαν τα δύο αυτά χρόνια τη μνήμη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει επισκεφτεί τον τάφο της Diana από το 2017, οπότε και έγινε ένα μεγάλο πάρτι την ημέρα που θα γιόρταζε τα γενέθλιά της, το οποίο διοργάνωσε ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury.

Και μπορεί να μιλάει για την Diana μέσω Instagram (θυμόμαστε τα λόγια της Lady Di που δημοσιεύτηκαν στην σελίδα των Sussexes στο Instagram), να φοράει τα κοσμήματά της, όμως η Meghan Markle τα τελευταία αυτά δύο χρόνια δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τον τάφο της πεθεράς της.
Πηγή της εφημερίδας Mailonline ανέφερε πως ο Harry θέλει να δει η Meghan τον τόπο που έχει ταφεί η μαμά του. Το ζευγάρι θα την επισκεφτεί στην επέτειο θανάτου της και μαζί του θα έχει και τον γιο του Archie.

ladydi

Ο Ηarry έχει προσπαθήσει να διατηρεί άλλωστε στενή επαφή με την οικογένεια της μητέρας του κάτι που φάνηκε και από την βάπτιση του Archie στην οποία το παρόν έδωσαν οι αδερφές της Diana, Lady Sarah McCorquodale και Lady Jane Fellows ενώ ο αδερφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Earl Spencer, ήταν παρόν στο γάμο του Harry με την Markle.



O Harry σε συνεντεύξεις του έχει κάνει σαφές πως δεν θέλει ποτέ να ξεχαστεί η μνήμη της μητέρας του. Περίπου 150.000 άνθρωποι επισκέπτονται την κατοικία των Spencer κάθε χρόνο, παρά το γεγονός πως ανοίγει μόνο για κάποιους μήνες. Η πριγκίπισσα είναι θαμμένη στο ιδιωτικό νησί της ιδιοκτησίας Althorp και δεν έχει σε αυτή πρόσβαση το κοινό. Η Diana πέθανε τον Αύγουστο του 1997 καιι κηδεύτηκε ένα μήνα αργότερα στο Althorp.