Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την κατηγόρησαν για πλαστική στη μύτη και απάντησε με άψογο τρόπο (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την κατηγόρησαν για πλαστική στη μύτη και απάντησε με άψογο τρόπο (photos)

Η μύτη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν είναι όπως τη θυμάσαι

Λίγο πριν το ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σε ό,τι έχει να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα με την μύτη της.

Η Παπαγεωργίου που είναι ακόμα πιο λαμπερή και εντυπωσιακή φέτος (δες το trailer του GNTM 2 παρακάτω) έχει κατηγορηθεί και ρωτηθεί πολλές φορές για το αν έχει κάνει κάποια πλαστική στη μύτη της και η ίδια φρόντισε να δώσει την πιο ξεκάθαρη απάντησή της.



Αρχικά, πείραξε με photoshop την μύτη της για να θυμίζει κάτι από Σιρανό κι έπειτα, έγραψε ένα κείμενο που εξηγεί την πορεία της ως σήμερα.

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία ). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη.
Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ.

Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά #cyranodebergerac»

iliana

Μετά το μήνυμα αγάπης για τον εαυτό μας ο καθένας, η κριτής του GNTM φρόντισε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία κολλητής της από το γυμνάσιο που μας δείχνει πως έχει ακριβώς την ίδια μύτη και στα 16 της χρόνια.