Ρήξη στο Παλάτι: Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θέλει να ακούει για την Meghan και τον Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ρήξη στο Παλάτι: Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θέλει να ακούει για την Meghan και τον Harry

Τι συνέβη με τη βασίλισσα;

Κι ενώ o πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζονται για το δεύτερο royal ταξίδι τους, αλλά το πρώτο τους με τον Archie Harrison Mountbatten Windsor, τα πράγματα στο παλάτι δεν είναι τόσο καλά, όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Η ρήξη στη σχέση των Sussexes με τη βασίλισσα δεν φαίνεται να είναι στα καλύτερά της και υπάρχουν κάποιες αποδείξεις γι’ αυτό.

Οι σύμβουλοι του παλατιού του Buckingham συμβουλεύουν τους καλεσμένους της βσίλισσας να μην της αναφέρουν τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle κατά τη διάρκεια της ακρόασής τους με την Αυτού Μεγαλειότης.

Με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να γίνονται τίτλοι σε περιοδικά και sites παγκοσμίως κάθε μέρα, πολλοί επισκέπτες επιθυμούν να μιλήσουν για τους royals με την Μονάρχη. Κι ενώ εμείς πιστεύαμε πως όλα κυλούν ομαλά ανάμεσά τους, μια πηγή αναφέρει πως μάλλον υπάρχει κάποια ρήξη ανάμεσά τους. Ένα tweet μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα έγραφε για την εμπειρία ενός επισκέπτη, ο οποίος ετοιμαζόταν να πάει για ιππασία με την βασίλισσα Ελισάβετ.

«Του δόθηκε αυστηρή συμβουλή. Μπορείς να της μιλήσεις για τα πάντα εκτός από ένα μόνο θέμα και αυτό όχι δεν ήταν το Brexit, αλλά οι Sussexes». Φήμες αναφέρουν πως η βασίλισσα έχει αρχίσει να κουράζεται με τη Meghan που αψηφά τις υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας. Η Mail on Sunday μεταδίδει πως η βασίλισσα νιώθει πληγωμένη και απογοητευμένη, που η Meghan άλλαξε τα σχέδιά της στο τελευταίο λεπτό και πήγε στη Νέα Υόρκη για την Serena Williams, αντί να συνοδεύσει τους υπόλοιπους royals στο Balmoral, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.